Cadillac og Corvette viser med de nye modeller på IAA, at de er parate til at indtage Europa

• Cadillac BLS Wagon, mærkets første stationcar nogensinde
• Helt ny Cadillac CTS luksus sedan
• Cadillac BLS med Flexpower
• Corvette c6 Coupe og Convertible med en endnu mere kraftfuld motor

Kronen på Cadillac-standen på 2007 Frankfurt Motor Show vil uden tvivl være den helt nye Cadillac BLS Wagon. Men nyhederne fra General Motors ender ikke her. Den helt nye Cadillac CTS, Cadillac BLS Flexpower og en mere kraftfuld Corvette c6 Coupe og Convertible vil gæsterne også kunne se på Cadillac standen. Fans af blockbuster filmen ”Transformers” kan også få et nærmere kig på Hummer Autobot-Ratchet på IAA.

Cadillac BLS Wagon
Ud over at det er Cadillacs første station wagon nogensinde, er BLS Wagon yderligere en milepæl for mærket. Cadillac introducerer to nye motorer i BLS sortimentet: En 2.0L Flexpower version, som kører på E85 bio-ethanol og en kraftfuld turbo dieselmotor med 180 HK.

Cadillac CTS – helt ny 2008 model
Den helt nye Cadillac CTS er kendetegnet ved udtryksfuldt design, fremragende køreegenskaber, gennemtænkt teknologi og en exceptionel håndværksmæssig udførelse. Fra eksteriøret til det skræddersyede interiør udvider CTS modellen Cadillacs legendariske design og skaber en dynamisk ny og imponerende fremtræden i en verden forbeholdt luksusbiler. Med stærk fokus på køreegenskaberne er bilen udstyret med en kraftfuld 3.6L direct-injection V-6 VVT eller en 2.8L V-6 motor. CTS vil kunne fås enten med baghjulstræk eller et 4-hjulstræk. STS, SRX, Escalade og XLR-V 2008 modellerne vil også kunne ses på standen.

Corvette med en helt ny V-8 motor
Corvette Coupe og Convertible 2008 modellerne er udstyret med en mere kraftfuld 6.2L LS3 small-block V-8 motor med 321 kW (436 HK). LS3 med en 6-trins paddle-shift automatgearkasse er den hurtigste automatikgearede Corvette nogensinde med 0-96 km/h (0-60 mph) på 4.3 sekunder og en tophastighed på 306 km/h (190 mph). Det er den sjette generation af den fremragende amerikanske sportsvogn, som også udmærker sig ved en yderligere række fremragende af raffinementer af køreegenskaber og interiør.

Transformers’ Hummer H2
En Hummer H2, som var fremstillet i eventyrfilmen ”Transformers”, er sikker på stor opmærksomhed fra fans af dette unikke amerikanske mærke. Hummer vil være udstyret med H2s kendetegn ”Autobot-Ratchet”, som et Hummer H2 redningskøretøj. Andre nyheder for det europæiske publikum inkluderer en Hummer H2 og H3. H3 er udstyret med et helt nyt front design. Detaljerede informationer om Hummer H2 bliver offentliggjort på udstillingen.