Cadillac udsender nu nye CTS priser

Bemærkelsesværdig og påfaldende design, udsøgt luksus og top præstationer - fås fra
DKK 728.000.

Med priser startende fra DKK 728.000 vil den nye højt roste Cadillac CTS luksus sedan kunne ses i Cadillac-showrooms over hele Europa fra december 2007. Lanceringen i december føjer et nyt kapitel til Cadillac-navnet, der er kendt for at kombinere stærke motorer og avanceret teknologi med nye standarder for luksus og påfaldende eksklusivt design både indvendig og udvendig.

CTS Performance
Mere kraftfuld samtidig med bibeholdelse af god benzin økonomi og mindre emmision er et fantastisk stykke ingeniørarbejde og desuden leverer CTS motorerne via direct-injection technology. GM’s nye top ydende 3.6 l direct-injecktion V-6 VVT motor med 229 kW (311 hk) og 374 Nm omdrejninger fås fra DKK 909.000. Derudover tilbydes en 2.8 l V-6, som opnår 155 kW (211 hk) til priser fra DKK 728.000. Direct-injection technology applikationen på 3.6 l VVT motoren bidrager til opnåelse af 15% mere motorkraft, yderligere 8% flere omdrejninger og 3% forbedring af brændstofforbruget. Desuden reducerer direct-injection applikationen kold start hydrocarbon udslippet med 25%. En ny og avanceret direct-injected turbo-diesel motor vil snart være på markedet i Europa.

Ophænget, bremser og styresystemet har undergået omfattende ændringer for at øge vejgreb, præstationer og de dynamiske køreegenskaber. Ophænget foran er udstyret med en ny tower-to-tower afstiver, som tilføjer bilen cross-car stivhed og forøger styreegenskaberne. Denne innovation, overført fra den højt ydende CTS-V model, er monteret på alle nye CTS modeller.

Standardophænget er tunet til optimal komfort og håndteringsegenskaber. Dette er monteret i alle 2.8 l versionerne og 3.6 l AWD. Ophænget på den 3.6 l baghjulstrukket version er mere kraftfuld tunet og har automatisk niveau indstillingsfacilitet af bagvognen. 

Exteriør
Den nye CTS er mere atletisk i formen, som reflekterer en kombination af luksus og sport. Den har en mere dynamisk og næsten coupeagtig profil, som bevirker både bedre ydeevnepotentiale og et mere eksklusivt styling tema. Det dobbelte soltag er ”lånt” fra Cadillac’s crossover. Det betyder, at både passagerer på for- og bagsæde har fri kig til himlen.

Skræddersyet interiør
Interiøret i CTS repræsenterer et andet og helt nyt design-tema for Cadillac, som f.eks. surface udvikling, teknologi, materialer og konstruktion der tilsammen understreger den tekniske præcision med elegante håndlavede detaljer, præcise syninger og den luksuriøse fremtoning. F.eks. er øverste instrumentpanel og dørbeklædningen håndskåret, syet og monteret af eksperter.

Udover de håndværksmæssige detaljer byder CTS på avancerede informationssystemer som bl.a. Bose 5.1 surround sound, en 8” pop-up VGA navigation screen og en USB og iPod/flash drive port.

Sikkerhed
CTS model 2008 er designet til at forstærke Cadillac’s ry - at give føreren og passagererne sikkerhed i luksusbilerne. Af detaljer kan nævnes et Pedestrian Protection system, segment-first dual-depth air bags foran, sædemonteret side airbags på fører- og passagersæde, tagmonteret sidegardin air bags og et system til visning af dæktryk.