Cadillac CTS hædret som årets bil

• Motor Trend har kåret CTS som årets bil 2008

• CTS roses for design og teknologi

• Cadillac er nu for fjerde gang kåret som årets bil af Motor Trend


Detroit – Redaktørerne på Motor Trend, et af verdens mest indflydelsesrige motormagasiner, meddelte den 20. november, at de havde valgt Cadillac CTS som årets bil 2008.

”Cadillac er meget beæret over at modtage verdens mest eftertragtede hædersbevisning i autobranchen”, siger Jim Taylor, Cadillac’ s administrerende direktør. ”Den er en meget betydningsfuld belønning for teamet, som skabte den helt nye 2008 CTS, og et værdifuldt argument overfor kunderne omkring Cadillac’s produktfornyelse.

Motor Trend fremhæver den store anerkendelse, 2008 CTS sport sedan har fået blandt forbrugerne rundt om i verden siden præsentationen tidligt på efteråret. Købere af luksusbiler reagerede omgående. Salget af CTS i USA steg med 75% i oktober.

Motor Trend vil i januar udgaven, (som fås fra begyndelsen af december og online på www.motortrend.com) bringe en detaljeret artikel om Cadillac CTS. Cadillac var den første bilproducent nogensinde, der vandt Motor Trend’s kåring af årets bil og fik den berømte ”golden calipers” i magasinets første udgave i 1949 og igen i 1952 og 1992.