Lamborghini, Ferrari eller Porsche. Hvad er egentlig den tidligere landsholdanfører Christian Poulsens drømmebil? Hvilket biler har han ejet, og hvilken har han været gladest for. Det kan du blandt andet blive klogere på i Biltorvets lille bilsnak med den tidligere landsholdsspiller. En snak der også involverer et monster af en Mercedes, som han har taget med hjem til Danmark. 

 Hvordan er dit forhold til biler?

Jeg har aldrig været bilfanatiker, men jeg interesser mig da en smule for biler. Jeg har altid været fascineret af Porsche, og især Porsche 911 synes jeg er en flot bil

Hvad var din første bil?

Den første bil vi købte, købte vi, da vi flyttede til Tyskland. Det var en Audi A3, som vi var glade for på det tidspunkt. Vi havde ikke børn, så den opfyldte fint vores behov.

Hvilke biler har du ejet?

Vi havde ikke bil i Danmark, før vi flyttede til Tyskland tilbage i 2002. I Tyskland havde vi i begyndelsen som nævt en Audi A3, som så blev skiftet ud med en BMW X5 og en Mercedes CLS 500. Da vi efterfølgende tog til Spanien, blev det en Porsche Cayenne og en Audi A5, og i Italien fik vi en Fiat 500 igennem klubben, men med to børn var pladsen lidt trang, så vi købte en Mercedes GLK. Den tog vi også med videre til England, hvor vi også nåede at eje en BMW GT. I Frankrig fik vi en Nissan Qashqai via klubben, men vi købte også en Mercedes G55 AMG, som vi faktisk også har med hjem til Danmark, hvor vi netop lige har fået den på danske plader. Det var også den eneste bil, vi havde i Holland, og det er en bil, vi er meget glade for. Vi har dog været lidt i tvivl om, hvorvidt vi ville havde den på danske plader, så derfor har vi også haft leaset en Mercedes E-klasse stationcar og en Mercedes GLK. Vi overvejer desuden, om vi skal købe en Tesla, når leasingperioden udløber, men det har vi ikke besluttet endnu. 

Hvilken bil har du været gladest for?

Jeg var meget glade for vores Mercedes CLS 500, som var virkelig flot og kørte fantastisk. Jeg er dog også meget tilfredse med vores nuværende Mercedes G55 AMG, som har masser af plads, et fedt design og kører rigtig godt. Det eneste minus er brændstofforbruget, og det er blandt andet også derfor, vi overvejer at købe en Tesla

Hvad er din drømmebil? 

Jeg har aldrig ejet en sportsvogn, men jeg har da tit overvejet, om jeg skulle købe en Porsche 911, da jeg altid har syntes, det var en flot bil. Det er bare aldrig blevet til noget, og med tre børn er det ikke lige den optimale bil, men på et tidspunkt vil jeg gerne eje en.