Chevrolet Corvette

Corvette Competition

|

Corvette Competition: speciel udgave til speciel pris
- 2008 model 6,2 ltr. 437 HK 
- Begrænset produktion, konkurrencedygtig pris
- Bagspoiler fra Z06 og stålhjul i mørk grå

Ud over den begrænsede udgave, Corvette Victory Edition, vil Corvette Competition, en anden speciel udgave af den amerikanske sportsvogn over alle, blive introduceret i foråret. Denne model er produceret over C6 Coupé modellen og fås kun i et begrænset antal. Den har ligeledes stærke forbindelser til motorsporten, hvor Corvette har haft så stor succes. Corvette Competition tilbydes til en konkurrencedygtig pris: DKK 1.240.000.

Denne nye Corvette Competition bliver lanceret for at fejre starten på en ny race sæson. Det 56. løb af det legendariske Sebring Twelve Hours den 15. marts var det første race i The American Le Mans Series mesterskab (ALMS). I Sebring opnåede Corvette Racing endnu en dobbelt sejr i GT1 kategorien. Denne specielle Competition version af ALMS-mesterskabs Corvetten har raffinerede ligheder med den succesfulde C6R racerbil.  Der er kun et begrænset tilvalg til denne nye model for at begrænse vægten så meget som muligt. En anden detalje er luftindtag med vaffelmønster i frontgitter og mellem de dobbelte udstødningsrør bag. Bagspoileren, lånt fra Z06, bidrager ikke kun til udsøgt strømlinede former, men er også afgørende for Corvette’s fine arv i motorsporten. Corvette Competitions dristige design bliver understreget af 5-eger inddelte stålhjul (18” for og 19” bag) i Competition Grey. Et andet kendetegn er, at denne begrænsede Corvette model kun fås i sort.

Corvette Competition er udstyret med en 6.2 ltr. motor med 437 hk. Der er valgmulighed for en 6-trins manuel gearbox eller automatisk transmision. Den nye Corvette kan fås fra april 2008 og kan bestilles hos autoriserede Corvette forhandlere allerede nu. 

Chevrolet Corvette på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Corvette 5,7 V8 Stingray
NYHED
179.900 kr.
Chevrolet Corvette
5,7 V8 Stingray
Ans By
1.000
1975
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Corvette 7,0 V8 400HK 2d
NYHED
Ring for pris
Chevrolet Corvette
7,0 V8 400HK 2d
Vejen
-
1969
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Corvette 5,4 V8 Split Window 300HK Cabr.
NYHED
Ring for pris
Chevrolet Corvette
5,4 V8 Split Window 300HK Cabr.
Vejen
-
1963
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev