Salgsprisen på Corvette ZR1, den hurtigste og mest kraftfulde Corvette nogensinde, er nu fastsat

- Helt enestående præstationer: 647 hk, 819 Nm
- Avanceret køretræning til hver kunde på Paul Ricard
- Tre års garanti gennem det officielle Corvette salgsnet

Lanceringen af Corvette ZR1, den hurtigste og mest kraftfulde Corvette nogensinde, ventes med spænding af fans af denne ikon bil over hele Europa. Corvette ZR1 forventes at nå frem til det officielle Corvette salgsnet i Europa dette efterår. Salgsprisen i Danmark forventes at ligge på omkring kr. 3 mio. Det er lykkedes at få to af disse enestående biler til Danmark, og begge er allerede solgt til danske kunder. Den 647 hk stærke og 330 km / t hurtige Corvette ZR1 fortsætter med de resultater, der allerede er opnået af Corvette C6 og Corvette Z06: uovertruffen effekt pr. krone og uovertruffen km / t pr. krone.

Med sit unikke udstyr som Lexan vindue i motorhjelmen, der giver fuldt udsyn til den imponerende motor, det synlige kulstofkulfiber på motorhjelm og tag, kulstoffiber kofanger, bageste spoiler i fuld bredde for ekstra downforce og 20 eger inddelte hjul med Michelin Sport 2 ZP højtydende dæk (285/30-19 foran og 335/25-20 bagpå), efterlader ingen tvivl om Corvette ZR1s ambitioner. Den 6,2 liters turboladede V8-motor leverer 647 hk og 819 Nm i drejningsmoment. Tophastigheden på 330 km / t og accelerationen fra 0-100 km / t på 3,6 sekunder taler for sig selv. På verdens mest udfordrende racerbane, den berømte Nürburgring-Nordschleife, opnåede Corvette ZR1 runden på 7.26.4 minutter.

Standard udstyret i Corvette ZR1 omfatter bl.a. sølv hjul (19 x 10 tommer foran og 20 x 12 tommer bagpå), krom hjul kan vælges, læderindtræk og satellitnavigationssystem.

Det siger sig selv, at kunder af sådan en særlig bil får en særlig behandling.
Man kan forvente ZR1 Pit Lane Service gennem det officielle Corvette forhandlernetværk med afhentning og levering, fortrinsret på værksted og en dedikeret ZR1-tekniker. Kunderne modtager en kopi af den meget efterspurgte Corvette Heritage Book såvel som et særligt ZR1 bil dække. Men sandsynligvis det mest fantastiske, der følger med ZR1, er en personlig invitation til en avanceret køretræning, der afholdes på en af Europas mest berømte racerbaner, High Tech Test Track på Paul Ricard i Sydfrankrig. Her vil specialiserede instruktører lære kunderne, hvordan man får det fulde potentiale ud af Corvette ZR1 på en sikker måde.

Corvette ZR1 leveres med tre års garanti (max. 100 000 km) igennem det officielle Corvette salgsnet.