Chevrolet Cruze

Cruze Hatchback

| -

Chevrolet åbner op for endnu et kapitel i succeshistorien om den populære Cruze. Med introduktionen af den nye Cruze hatchback får kunderne et alternativ til den traditionelle 4-dørs, og Chevrolet beviser igen intentionerne om at tilføre mellemklassen ekstra værdi for pengene.


Konceptbilen fremvises for første gang på Paris Motorshow 2010, og denne verdenspremiere vil være én af de tre verdenspremierer som Chevrolet afslører på showet.

Den sportslige coupé-taglinje, de skarpe linjer og den markante front giver Cruze hatchback samme muskuløse profil som sedan modellen. Samtidig forbedrer det brede chassis vejgrebet og sikrer stabilitet og manøvredygtighed.

Ifølge Wayne Brannon, President Chevrolet Europa, er potentialet for at kunne imødekomme flere kunders efterspørgsel betydeligt højere. "Cruze viser sig at være en rigtig succeshistorie. Vi sælger den i 70 lande over hele verden, og den har for nylig overhalet Aveo, som vores mest solgte personbil”.

"Hatchback versioner spiller en afgørende rolle i mange markeder. Mellemklassen i Europa udgør omkring 4,8 millioner enheder, som er over en fjerdedel af det totale marked, hvoraf hatchback repræsenterer omkring 65% af denne volumen. Vi forventer derfor at se en fremgang i en del markeder og understreger samtidig, at Chevrolet nu er en seriøs mainstream spiller i Europa”.


Siden lanceringen i foråret 2009 er Cruze blevet varmt modtaget på alle markeder over hele verden. Cruze blev en milepæl for mærket. Helt nye kunder er blevet tiltrukket af coupé stilen, kvaliteten, køreegenskaberne og det 5-stjernede Euro NCAP resultat. Cruze har også vundet AUTOBEST 2010 kåret af en jury bestående af førende motorjournalister fra hele Europa.


Chevrolet Cruze er en bil specielt velegnet til de europæiske bilisters krav, hvilket også fremgår af salgssuccesen på tværs af mange af markederne. Cruze sedan har i 2010 toppet salgslisterne i mange af de større europæiske markeder, herunder Danmark, Tyskland, Schweiz, Italien, Spanien, Portugal og U.K, hvor salget har oversteget forventningerne.

Den nye Chevrolet Cruze hatchback vil blive introduceret i hele Europa i midten af 2011.

 

Chevrolet Cruze på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Cruze 2,0 VCDi 150 LT aut.
NYHED
37.500 kr.
Chevrolet Cruze
2,0 VCDi 150 LT aut.
Roskilde
230.000
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Cruze 2,0 VCDi 125 LS
NYHED
20.000 kr.
Chevrolet Cruze
2,0 VCDi 125 LS
Køge
391.000
2009
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Chevrolet Cruze 2,0 VCDi LT C/C 150HK
NYHED
35.000 kr.
Chevrolet Cruze
2,0 VCDi LT C/C 150HK
Silkeborg
207.000
2010
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev