DaimlerChrysler til RAI-messe med mange nye erhvervsbiler

• Officiel premiere på den ny Mercedes-Benz Vito Premiere på den nye Vito!

Mercedes-Benz Vito får officiel, international premiere på RAI. Den er efterfølgeren for en af de mest succesrige transportermodeller på markedet. Den hidtidige model, der ligeledes blev produceret på Vitoria fabrikken i Spanien, blev solgt i over en halv million eksemplarer.

Og så er den nye modelrække endda blevet udvidet betragteligt. Fremover fås Vito kassevogn og kombi-/persontransporter i tre længder og med to akselafstande, så den dækker nu endnu flere indsatsområder. Desuden kan den leveres med to taghøjder og med en ud af fem motorvarianter (hhv. 3 CDI-motorer og 2 benzinmotorer), der dækker området fra 65 kW (88 HK) til 160 kW (218 HK).

Den nye kassevogn giver helt op til 6,49 kubikmeter lastrum og en nyttelast på op til 1,15 tons gods og materialer. Og selv om kombi/persontransporteren er lastet med alle otte passagerer plus chaufføren, er der stadig plads til op til en halv kubikmeter bagage.

Ny teknologi, nye varianter
En anden Mercedes-transporter er med til at understrege de mange innovative nyheder inden for kortdistance distributionskørsel: Det drejer sig om en Sprinter, hvor Sound 40 Pro kommunikationssystemet er koblet sammen med FleetBoard og dermed muliggør en totalt integreret styring af transporterflåden via internet.

Der vil naturligvis være fagfolk og eksperter til stede inden for alle områder, og der bliver derfor fokus på emner som brancheløsninger direkte fra fabrikken, serviceleasing og sikkerhedssystemer. Et område som motor- og effektoptimering bliver også berørt på linje med reduktion af emissioner og alternative brændstofkoncepter.
Med en lang række specialudgaver af såvel transportere som lastbiler tegner DaimlerChryslers deltagelse til at blive en af de mest markante på årets messe i Amsterdam.