MCTC-magasinet er Danmarks nye samlingspunkt for alle typer motorcyklister. Er du fan er tohjulere, vil du helt sikkert finde inspiration, underholdning og ny viden i MCTC-magasinet, som netop er sendt på gaden.

Danmark har fået et nyt magasin for motorcykeltosser, og det ser så lækkert ud, at det måske slet ikke kun kan friste ejere af de tohjulede.

Der er nemlig plads til noget for alle i MCTC – Landsforeningen for motorcyklister, som udgiver MCTC-magasinet. Og det har aldrig været tydeligere end med lanceringen af det nye medlemsmagasin. MCTC-magasinet bygger videre på historien fra og erfaringerne med Touring Nyt, der har været Danmarks største motorcykelmagasin i årtier, men ryster posen og gentænker indholdet i et friskt og moderne format.

Yamaha Ténéré 700 – genvejen til en Dakar-ræser

Vi har i endnu højere grad end tidligere fokus på menneskerne bag maskinerne foruden det fællesskab, som motorcyklister har på tværs af køn, alder, bopæl og beskæftigelse, forklarer redaktionschef Daniel Bohnsen om det nye magasin.

Noget for alle motorcyklister

Det første magasin er netop udkommet. Her pryder Michael Kvium forsiden, og længere inde i magasinet får læserne et eksklusivt interview med den verdenskendte kunstner, der også kører motorcykel. Med nye afsnit som ”Medlemsgaragen” er der samtidig åbnet op for at sætte ansigt på og komme tættere på foreningens mere end 38.000 medlemmer.

BMW F850 GS - Beredt på eventyr

Magasinet indeholder som altid også test af de sidste nye motorcykler, der kan være en hjælp, når der skal købes ny maskine hos landets forhandlere. Og til nostalgikerne er der retrotest af klassikerne fra fortiden, foruden en masse tips og tricks til teknik og vedligehold.

Bastarden fra helvede - Ducati Diavel 1260

På samme måde tager velskrevne og fotografiske features fra fjerne lande som Sydafrika og Georgien læserne med ud i verden, ligesom temaer som ombygning af motorcykler og vejsidesyn også er en fast del af indholdet i det nye magasin. Det gælder også reportager fra årets store motorcykelbegivenheder fra ind- og udland.

Magasinet er ude nu

Det hele er pakket ind i moderne linjer med lækre, matte materialer, der er en coffee table book værdig, og i en størrelse, der giver plads til at dvæle ved både fotos og fortællinger.

Som medlemsmagasin kan MCTC-magasinet ikke købes i den lokale kiosk eller på tankstationen, men
udsendes med posten otte gange årligt til de mere end 38.000 medlemmer af MCTC – Landsforeningen for motorcyklister.

Dansk Hollywood-historie – en Nimbus til 500.000 kroner

Foreningens forretningsfører Søren Holm Bendtsen håber derfor også, at nuværende såvel som kommende medlemmer af MCTC vil tage godt imod det nye magasin.

Vi har glædet os enormt meget til at relancere MCTC’s medlemsmagasin i et tidssvarende format, der indeholder den bredde og kvalitet, som hele vores forening afspejler, og som de danske motorcyklister fortjener, siger Søren Holm Bendtsen.