Retro-Revyen fejrer jubilæum og tilbyder for femte år i træk et nostalgisk roadtrip ned ad mindernes allé. I år flyder årbogens 164 sider over med artikler om Dakar-rally kørt med historiske biler, kodyle safety cars og de kørende kunstværker, BMW Art Cars. Ligesom du kan blive klogere i vores kæmpe veteranguide.

Er du træt af elbiler og linjevogtere? Så kan du stille ventiler med Retro-Revyen 2023, det tætteste du kommer på en bilbibel for danske bilentusiaster. Her kan du sætte den grå hverdag på pause for en stund, når du dykker ned i de solkyssede billeder i følgeskab af begejstrede fortællinger og løjerlige aha-oplevelser.

Kan du blive rig på fede biler? Bilnørderne taler investering

Afbrækket fra trummerummen er grundstenen i Retro-Revyen, der i 2023 udkommer for femte gang – i år med et kækt Elbiler ingen adgang!-badge på coveret. Gennem årbogens 164 sider er der rig mulighed for at drømme sig tilbage til fordums bilverden, hvor oktan var konge, og det at køre bil kunne høres, duftes og mærkes af samtlige sanser. 

Kæmpe oversigt

Nyt i 2023 er en komplet guide med priskatalog med ajourført data på over 2.000 ældre biler, der klæder dig på til livet med en klassiker, veteran eller youngtimer.

Biblen for bilentusiaster - Retro-Revyen 2022 er på gaden

Testkørsel af og artikler om 11 biler med ”Værd at vide”-bokse samt en artikel med en fed kavalkade af finurlige safety og pace cars fra historiebøgerne. Temaartikler om bilmærker der er gået i glemmebogen, artikler der behandler emner som Dakar-rallyet kørt med historiske køretøjer, gear & grej til klassikeren samt BMW’s kørende kunstværker – Art Cars.

Årbogen byder også på temaartikler om grej til gamle biler, tre voldsomme Gruppe B-racere, ligesom redaktøren genopfrisker hukommelsen om bilmærkerne Polski Fiat, Bristol og Venturi.

Kom tættere på himlen - brugttest af tre klassiske sportsvogne

Retro-Revyen 2023 kan bestilles på http://bilmagasinet.dk/retro til 130,95 kroner plus porto samt i boghandler, stormagasiner, kiosker og på tankstationer til 199,95 kroner.