Biblen for bilentusiaster er på gaden for fjerde gang. I Retro-Revyen 2022 finder du 164 sider med lækkert nostalgisk stof om veteraner, youngtimere og klassikere.

Præcis med samme styrke som en Jaguar-V12'er eller amerikansk V8'er buldre afsted, er fjerde årgang af Retro-Revyen tilbage. Folkene bag, laver til hverdag Bil Magasinet, men redaktionschef Frederik T. Frey har skabt sig tiden til at lave dette con amour-projekt igen, og du finder ikke noget andet sted med mere begejstring for youngtimere og klassikere.

Glæden ved gamle biler - Retro-Revyen 2021

Arbejdet med årbogen anno 2022 tager udgangspunkt i entusiasmen ved biler, der er kørt ind i, eller nærmer sig, pensionsalderen. Og bogen kommer rundt om både det at eje, dyrke og ikke mindst køre i bilerne. Årbogen tænder på alle cylindre, og de i alt 164 sider brager afsted – der er ingen tegn i sol og måne på tomgang.

Tobak og gamle dæk

Kernen i Retro-Revyen er bilerne, og vanen tro finder du en ajourført prisoversigt over 2.000 ældre biler, som er velegnet til at danne sig et overblik, hvis du selv drømmer om at investere i en klassiker. Du finder en dybdegående artikel om at skifte fra ’moderne’ dæk til klassikerdæk, en temaartikel om Turtle Wax’s jubilæum, guide til den perfekte søndagstur og en hundedyr restaurering af Lamborghini’er.

Her er de modeller, der bliver veteranbil i 2022

Derudover finder du selvfølgelig også masser af testkørsler og artikler med ’værd at vide’-bokse, samt et gyldent, og ganske underholdende tilbageblik på reklamer fra en tid, hvor alkohol, tobak og stereotype fremstillinger var hverdag.

150.000 kroner – hvor meget sportsvogn kan du egentlig få?

Retro-Revyen 2022 udkommer d. 10.02.2022 og fås på http://bilmagasinet.dk/retro til 130,95 kroner plus porto, samt i boghandler, stormagasiner, kiosker og på tankstationer til 199,95 kroner.