Bil Magasinet udgiver nu tredje udgave af årbogen Retro-Revyen, hvor Aalborg bliver usikker i Simon Spies’ tidligere limousine. Du får også temaer om åndssvage reklamestunts, biler som investeringer og bare bryster.

I en tid hvor alt bliver elektrisk, og telefonopkobling betyder mere end køreegenskaber, er det vigtigt at fejre dem, der hylder glæden ved gamle biler og køreglæde generelt. Det er de rigtig gode til på Bil Magasinet, så gode faktisk, at man nu udgiver tredje årgang af Retro-Revyen – årbogen der deler ud af den boblende begejstring fra youngtimerne og klassikernes verden.

Tak Mr. Haynes – en hyldest til manden bag Haynes-manualen

Kernen i Retro-Revyen er bilerne, og vanen tro finder du en ajourført prisoversigt med over 2.000 af slagsen. Nyt i 2021 er bl.a. serien af artikler om hedengangne bilmærker, samt temaartikler som en benzinguide, automobile kiks, vovede reklamer fra en svunden tid samt læsernes egne billeder fra familiealbummene.

Hold Dem til Volvo - reportage fra Sommers Museum

Arbejdet med årbogen anno 2021 tager udgangspunkt i glæden ved biler, der er kørt ind i, eller nærmer sig, pensionsalderen. Glæden opstår ved at eje, dyrke og ikke mindst køre i bilerne. Det forgangne år har ikke budt på samme mængde af træf og arrangementer, men det er ingen undskyldning for at lade veteranen stå stille for længe. Du kan jo lade dig inspirere her blandt de ældste biler på Biltorvet.

Masser af guf for entusiaster
I tredje udgave af årbogen får du 164 sider med lækkert nostalgisk stof om veteraner, youngtimere og klassikere. Du får også ajourført prisdata på over 2.000 ældre biler, og selvfølgelig en lang række testkørsler med ”Værd at vide”-bokse samt en portrætartikel af et dansk investeringseventyr og et besøg hos Toyota’s motorsportsafdeling.

Sidste chance for at opleve danmarkshistorien gennem en bilforrude

Der er også en fascinerende historie om Simon Spies’ limousine Lille Frede, som gør comeback ved Hotel Phønix i Aalborg. Og for nørderne er der en benzinguide til ejere af biler, som helst skal køre med blyerstatning, samt et omfattende leksikon med forklaringer af tidstypisk mekanik. Retro-Revyen 2021 udkommer d. 11.02.2021, og er skrevet af Frederik T. Frey. Bogen kan købes her til 130,95 kroner plus porto, samt i boghandler, stormagasiner, kiosker og på tankstationer til 199,95 kroner.