Den nye Škoda Fabia Combi har premiere 2.-3. februar.
 En af Danmarks mest solgte biler Škoda Fabia Combi introduceres ved et stort åbent hus arrangement hos alle Škoda-forhandlere i weekenden 2.-3. februar.

Den første Fabia satte helt nye standarder for, hvilke mængder af plads, rummelighed, sikkerhed og komfort man kan forvente af en familiebil i Fabia-klassen. Nu bevæger Škoda med anden generation af Fabia Combi sig endnu et skridt fremad, og der bliver noget at leve op til, for den nuværende Fabia har vundet meget hæder siden introduktionen i 2000. Den er blandt andet blevet kåret til årets bil i 2001, bedste brugtbilskøb i 2006 og er flere gange blevet den mest solgte bil i sin klasse.

Den nye Škoda Fabia Combi er identisk med den nye Fabia hatchback til og med bagsædet. Det betyder, at man indvendigt får en særdeles rummelig kabine med lækre kvalitetsmaterialer og udvendig en flot og harmonisk stationcar – som oven i købet har tillagt sig en skarp og lidt vovet hoftelinie helt fra forenden til bagenden. Den nye Fabia Combi er vokset med 46 mm i højden og 6 mm i længden. Det giver plads til et kæmpe bagagerum på 480 liter, som øges til hele 1460 liter, når bagsædet nedfældes. En rummelighed der overgår alle konkurrenter i klassen og sågar mange konkurrenter i de større klasser. Bagagerummet er øget med 54 liter i forhold til forgængeren med oprejste bagsæder og med hele 235 liter, hvis bagsæderne nedfældes.

Alle Fabia Combi er med fuld sikkerhedspakke som standard - ESP antiudskridningssystem – 6 airbags inklusive gardinairbags, der beskytter både for- og bagsædepassagerer – sikkerhedskabine og selealarmer i forsæderne.

Fabia er generøs med udstyret. Mulitjusterbar førerplads og 12V stik i bagagerummet er standard på alle udstyrsniveauer, og luksusudstyr som semiautomatisk aircondition, fartpilot og sædevarme i forsæderne er standard allerede fra Ambiente udstyrsniveauet.

Fabia Combi fås i 4 udstyrsniveauer : Classic – Ambiente – Sport og Elegance, og tilbydes i et bredt motorprogram med 4 benzinmotorer 1.2 (60 eller 70 hk), 1,4 86 hk og 1.6 105 hk og tre dieselmotorer 1.4 TDI med 70 hk eller 80 hk og topmodellen 1.9 TDI med 105 hk. De to største dieselmotorer har dieselpartikelfilter som standard.

Prisen på Fabia Combi starter på kr. 138.000,- excl. leveringsomkostninger.

Prisen på Fabia Combi Van starter på kr. 110.500 incl. moms, excl. leveringsomkostninger.

Fabia var med over 4.600 solgte biler i 2007 den næstmest solgte bil blandt de mindre biler, og der kører næste 30.000 Škoda Fabia på de danske veje.