Audi RS6 er lidt af et monster i forklædning. Den ser ikke ud af meget, men det er synsbedrag, for når først speederen trædes i bund, så er det de færreste, som kan følge med. De 0-100 km/t er klaret på lige under fire sekunder, og de 560 hestekræfter i den 4,0 liters V8 TFSI motor leverer intet mindre end formidabelt. Det er der som sådan intet nyt i, og Audi RS6"s fortræffeligheder har der været skrevet en masse om. Det skal dog ikke afholde os fra at sætte lidt fokus, på en Audi RS6 som skiller sig en smule ud, og som i øjeblikket er til salg på biltorvet.dk.

Plus 300 km/t

Normalt er topfarten i en Audi RS6 automatisk begrænset til 250 km/t, men i denne version kan du presse bilen helt op på 305 km/t. Det er selvfølgelig ikke noget, vi skal opfordre til på de offentlige veje, men man kan jo altid lægge vejen forbi en bane et sted, og så hellers nyde bilens imponerende ydeevne. Ud over den høje topfart så får man også en Audi RS6, som skiller sig ud på andre parametre. Kombinationen af udstyrsniveauet og farve gør nemlig denne Audi RS6 til en sjælendt udbudt vare, men de fleste af os må nok erkende, at prisen kan blive et problem, hvis vi gerne vil eje denne super fede Audi RS6. 

Det kan selvfølgelig også gøre det med mindre end en særlig RS6, og hvis du bare er interesseret i en bil med de fire ringe på fronten og bagklappen, så er der masser af muligheder på biltorvet.dk. Du kan se hele vores store udvalg af Audi lige her.