Fabia Combi Breeze

At Škodas Fabia er et hit blandt de danske bilkøbere kan ses af salgstallene, som placerer den lille velkørende familiebil godt og sikkert mellem de 5 mest solgte biler i Danmark.

For at imødekomme sommerens komfort-krav har Škoda nu – i lighed med sidste sommer - sat en Breeze model på programmet. Denne gang med bl.a. den populære nye 3-cylindrede 1.2 HTP motor i den 12 ventilede udgave med 64 hk, som Škoda lancerede for nylig med stor succes, og som også ligger i andre af VW-groups produkter.

Eller hvis man ønsker lidt mere motorkraft, kan man alternativt vælge den velkørende og noget kraftigere 1.4 16V motor med 101 hk.

Fabia Combi Breeze er som udgangspunkt baseret på det omfattende Comfort-udstyr, der bl.a. indeholder: splitbagsæde, læselamper, Isofix-beslag, 12V el-udtag, multijusterbar førerplads, fjernbetjent centrallås, el-justerbare og –opvarmelige sidespejle, bagrudevisker/-vasker, el-opvarmelige forsæder, el-ruder foran og meget mere.

Hertil er så lagt det specielle Breeze-udstyr: fartpilot, termostatstyret aircondition og 2 nedkølelige opbevaringsrum, som gør Fabia Combi Breeze til den oplagte feriebil. Alt sammen til den ubetydelige merpris af 4.000 kr.

Bilen fås kun i Combi-versionen, som har et meget ferie-venligt bagagerum på hele 426 l. Prisen er hhv. 160.000 kr. for 1.2 HTP 12V og 180.000 kr. for 1.4 16V - ekskl. leveringsomkostninger.

Breeze er ude hos Škoda-forhandlerne fra primo juni - men kun i begrænset antal, så det gælder om at handle hurtigt, hvis man ønsker at benytte det gode sommer-tilbud.