Facelift til Škoda Fabia

| -

Fabias facelift indføres i forbindelse med modelår 2005 og indebærer, udover nogle få tekniske ændringer og designforandringer udvendig, flest fornyelser indvendig. Ideen bag faceliftet er at gøre Škoda-model endnu mere attraktiv og levende.

Den mest markante ændring af Fabia’s udvendige udseende er en ny forkofanger. Formen er blevet rundere end tidligere, og luftindtagene i den nederste del har fået nyt design. Tågelygterne på Elegance-versionen er nu blevet cirkulære, og ribberne i kølergrillen har skiftet form. Elementer som tilsammen giver et mere dynamisk og sportsligt indtryk. Bag-lygterne har også undergået en forandring, og det nye design - som er inspireret af den nye Octavia - udvider optisk bilens bagende.

Hjulene på Fabia er blevet frisket op med nye større hjulkapsler og nye alufælge, ligesom udvalget af farver er blevet udvidet til i dag at omfatte 3 almindelige lakker, 2 speciallakker og 8 metallakker.

Designet indvendig har fået en større opgradering. Det nydesignede interiør har flere farvemuligheder og gør kabinen mere levende og attraktiv. Der er brugt helt nye typer materialer og farver til al beklædning (uændret på RS-versionen), og overfladen på instrument-panelet under forruden er også ændret. Instrumenterne i panelet er blevet fuldstændigt redesignet og har nu en standard, som svarer langt bedre til de andre modeller i Škoda-familien. Selve rattet har fået en ny ergonomisk form og er for øvrigt magen til rattet i den nye Octavia.

Mellemudstyrsniveauet har ændret navn fra Comfort til Ambiente. Det vil sige, at Škoda Fabia nu har følgende udstyrsversioner: ”Classic”, ”Ambiente” og ”Elegance” samt sports-versionen ”RS”.

Škoda Fabia fortsætter som en af de eneste biler i sin klasse med at kunne fås i de tre karrosseriversioner: hatchback, sedan og den meget rummelige Combi og kan ses hos landets autoriserede Škoda-forhandlere fra primo september.

Škoda Fabia Facelift fra kr. 142.000

Skoda Fabia på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Fabia Combi 1,4 16V Ambiente 75HK Stc
NYHED
Ring for pris
Skoda Fabia
Combi 1,4 16V Ambiente 75HK Stc
Fredericia
246.000
2005/2006
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Fabia Combi 1,2 TSI Style DSG 110HK Stc 7g Aut.
NYHED
134.900 kr.
Skoda Fabia
Combi 1,2 TSI Style DSG 110HK Stc 7g Aut.
Taastrup
67.000
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Skoda Fabia Combi 1,2 TSI Ambition 90HK Stc
PRIVAT
104.800 kr.
Skoda Fabia
Combi 1,2 TSI Ambition 90HK Stc
6000 Kolding
79.000
2016/2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev