Fiat sænker nu priserne på den lille smarte bybil Panda. Det sker som reaktion på en ekstrem hård konkurrence inden for segmentet af minibiler.

Som følge af en stadig stærkere konkurrence på markedet for minibiler har Fiat Danmark sænket priserne på den populære, og i forvejen økonomiske, minibil Fiat Panda. Hvor Panda Ciao tidligere kostede 110.777 kr., kan den nu fås til 104.990 kr., og tilsvarende koster Panda Dynamic nu kun 116.999 kr. mod en tidligere pris på 122.200 kr.

”Vi har taget bestik af situationen på markedet for minibiler og konstateret en ekstrem hård konkurrence. Derfor har vi valgt at presse priserne i bund på Panda Ciao og Panda Dynamic. Fiat Panda er tidligere blevet fremhævet som segmentets bedste køb til prisen, og med vores nye priser er den nu et endnu bedre køb,” siger adm. direktør i Fiat Automobiler Danmark A/S Niels Rønnebech.

Fiat Panda vandt i 2004 prisen som Årets bil i Europa, bl.a. fordi den er lille og fiks og samtidig rummelig indvendig i forhold til sin størrelse, har gode køreegenskaber samt er økonomisk i både anskaffelse og drift.