Som en del af BMW's fremtidige strategi ønsker man at øge salget i luksusklassen, og her spiller den kommende BMW 8-serie Coupé en vigtig rolle. "Nummeret 8 har altid repræsenteret toppen af performance og eksklusivitet hos BMW", forklarer Harald Krüger, Chairman of the Board of Management hos BMW AG. "Den kommende BMW 8-serie Coupé viser, at knivskarp dynamik og moderne luksus kan gå hånd i hånd. Modellen understreger vores øgede satsning i luksusklassen".

BMW Concept 8 Series afslører meget af den kommende model og ifølge Adrian van Hooydonk, Senior Vice President hos BMW Group Design er konceptbilen "BMW's bud på en premium fuldblods køremaskine. Det er en luksuriøs sportsvogn, der viser både uforlignelig dynamik og moderne luksus som muligvis ingen andre. For mig er det en ren automobil fascination".

Designet bringer fortiden sammen med fremtiden. BMW Concept 8 Series genkendes med det samme som en BMW, men viser også nye designdetaljer og formbygning. "Designet på konceptbilen udtrykker en frisk og ny fortolkning af BMW's ikoniske kendetegn" fortsætter Adrian van Hooydonk. "Bilen viser en ny tilgang til brugen af former, som er særligt fremtrædende på bilens overflade. De skarpe linjer markerer bilens volumen og den skulpturelle form skaber en model, der er meget karakterfuld. Kort sagt, en ægte køremaskine" afslutter Adrian van Hooydonk.

Konceptbilen er håndbygget i ét eksemplar og indtil videre er der ingen oplysninger om tekniske specifikationer.