BMW

Første billeder af BMW 8 Series Concept Coupé!

| Kristian Klarskov

Som en del af BMW's fremtidige strategi ønsker man at øge salget i luksusklassen, og her spiller den kommende BMW 8-serie Coupé en vigtig rolle. "Nummeret 8 har altid repræsenteret toppen af performance og eksklusivitet hos BMW", forklarer Harald Krüger, Chairman of the Board of Management hos BMW AG. "Den kommende BMW 8-serie Coupé viser, at knivskarp dynamik og moderne luksus kan gå hånd i hånd. Modellen understreger vores øgede satsning i luksusklassen".

BMW Concept 8 Series afslører meget af den kommende model og ifølge Adrian van Hooydonk, Senior Vice President hos BMW Group Design er konceptbilen "BMW's bud på en premium fuldblods køremaskine. Det er en luksuriøs sportsvogn, der viser både uforlignelig dynamik og moderne luksus som muligvis ingen andre. For mig er det en ren automobil fascination".

Designet bringer fortiden sammen med fremtiden. BMW Concept 8 Series genkendes med det samme som en BMW, men viser også nye designdetaljer og formbygning. "Designet på konceptbilen udtrykker en frisk og ny fortolkning af BMW's ikoniske kendetegn" fortsætter Adrian van Hooydonk. "Bilen viser en ny tilgang til brugen af former, som er særligt fremtrædende på bilens overflade. De skarpe linjer markerer bilens volumen og den skulpturelle form skaber en model, der er meget karakterfuld. Kort sagt, en ægte køremaskine" afslutter Adrian van Hooydonk.

Konceptbilen er håndbygget i ét eksemplar og indtil videre er der ingen oplysninger om tekniske specifikationer.

BMW på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
BMW 520d 2,0 aut.
NYHED
216.900 kr.
BMW 520d
2,0 aut.
Silkeborg
156.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
BMW X1 2,0 sDrive18d Advantage aut.
NYHED
299.700 kr.
BMW X1
2,0 sDrive18d Advantage aut.
Silkeborg
134.000
2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
BMW M135i 3,0
NYHED
Leasingpris/md. 1.991 kr.
BMW M135i
3,0
Rødovre
33.000
2015/2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev