Som en naturlig følge af lanceringen af den nye BMW 5-serie Sedan er der verdenspremiere i marts måned på Geneve Motor Show for den nye BMW 5-serie Touring. 

Ned med vægten - op med effektiviteten
I forhold til forgængeren har den nye BMW 5-serie Touring smidt ca. 100 kg samtidig med, at effektiviteten er øget og brændstofforbruget faldet.

De sportslige køreegenskaber i den nye BMW 5-serie Touring er et produkt af ny undervognsteknologi, lavere vægt og perfekt vægtfordeling.

Atletisk design til en alsidig model
Den nye BMW 5-serie Touring er atletisk bygget med dynamiske linjer, som udtrykker en blanding af sportslighed og alsidighed.

Den førerorienterede indretning af kabinen bidrager til følelsen af plads og overskud. Alle sæder har mærkbart større hoved-, skulder- og benplads, mens optimerede ryglæn, længere sædeoverflader og udvidet plads til knæene højner komforten for bagsædepassagererne. Bagsædet giver rigelig plads til fastgørelse af op til tre barnestole.

Bagagerumspladsen er vokset til 570 liter og kan udvides til 1.700 liter, hvis bagsæderne lægges ned. Bagsæderne kan foldes i forholdet 40:20:40 og betjenes elektrisk ved tryk på en knap i bagagerummet.

Hvis indkøbsposerne eller computertasken skal hurtigt i bagagerummet gøres dette nemt og smart ved at åbne den separate glasrude på bagklappen.

Assistentsystemer hjælper i enhver situation
Den nye BMW 5-serie Touring kommer standard med nødbremse, der advarer og bremser for fodgængere og andre biler ved hastigheder fra 5 op til 80 km/t.

Bilen fås med en lang række assistentsystemer, som hjælper føreren til en afslappende og sikker kørsel. Bilen advarer om krydsende trafik og risiko for sidekollision. I samarbejde med vognbaneassistenten og vejstribealarmen sørger den aktive fartpilot for, at fartgrænserne overholdes. Bilen kan ved hastigheder helt op til 210 km/t selv styre, bremse og accelerere og start/stop-funktionen tilpasser sig den aktuelle rute.

Automatisk parkering via BMW Display Key gør smalle parkeringspladser til en leg. Hvis pladsen er trang, kan chaufføren stige ud og parkere bilen via nøglen.

Nye dimensioner
Længde: 4.942 mm (+35)
Bredde: 1.868 mm (+8)
Højde: 1.498 mm (+10)
Akselafstand: 2.975 mm (+7)
Bagagerum: 570-1.700 liter (tidligere model 560-1.670 liter)