Toyota

Gratis forsikring fra Toyota

| -

Toyota har ry for at producere biler i høj kvalitet og med stor driftsikkerhed. Desuden er Toyotas danske finansieringsselskab flere gange kåret til landets bedste. Nu melder Toyota Bilforsikring sig også på banen med et særligt attraktivt tilbud; nemlig ét års bilforsikring kvit og frit ved købet af en ny Toyota Auris.

Verdens største bilproducent Toyota frister med biler i høj kvalitet og landets bedste bilfinansiering. Nu føjer den japanske bilfirma endnu en fristelse til de øvrige ved at tilbyde ét års bilforsikring kvit og frit ved købet af en ny Toyota Auris.

Det har sådan set altid været muligt at få forsikret sin Toyota-bil gennem Toyota Bilforsikring, hvilket mange da også har valgt. Men det er første gang, at det kan lade sig gøre uden at skulle betale en krone.

”Auris tredoblede salget i fjor, og rigtig mange danskere har taget den til sig godt hjulpet på vej af det nye design, muligheden for at vælge hybridmotor og ikke mindst muligheden for at vælge mellem enten hatchback eller stationcar. Med det stærke forsikringstilbud skærper vi interesseren for Auris yderligere,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Kvit og fri forsikring gælder for alle
Toyota Bilforsikring til Auris har en selvrisiko på 4.448 kr. og er hverken aldersbetinget eller betinget af, hvor i landet man bor. Det fristende tilbud gælder altså for alle uanset alder og bopæl. Den eneste betingelse for få bilforsikringen betalt af Toyota i ét helt år er, at man køber en ny Toyota Auris.

Samtidig med det skarpe forsikringstilbud introducerer Toyota også en ny variant af Auris med navnet Auris Comfort. Her får man som standard både Smart Entry & Start, der betyder, at du bare behøver nøglen i lommen eller tasken for at kunne starte den. Derudover medfølger der automatisk parkeringsassistent, som selv parallelparkerer bilen eller guider dig via afstandssensorer og bakkamera. Comfort-udgaven indeholder også skumringssensor, der automatisk tænder lyset på bilen, når mørket falder på, og regnsensor, der ligeledes automatisk sørger for at viske forruden fri, når det regner. Endelig er fartpilot også standard.


Toyota på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Toyota Aygo 1,0 VVT-i T2 Air Connect
NYHED
49.800 kr.
Toyota Aygo
1,0 VVT-i T2 Air Connect
Hornsyld
60.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Toyota Aygo 1,0 VVT-I X-Press DAB+ 72HK 5d
NYHED
104.900 kr.
Toyota Aygo
1,0 VVT-I X-Press DAB+ 72HK 5d
Nivå
2.000
2020
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Toyota RAV4 2,5 B/EL H3 Business 218HK 5d 6g Aut.
NYHED
379.900 kr.
Toyota RAV4
2,5 B/EL H3 Business 218HK 5d 6g Aut.
Nykøbing M
10.500
2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev