Hvorfor sige nej til 17 tommer alufælge, klimaanlæg, læderrat og ratbetjent Mp-3 afspiller, når det er gratis? 

Frem til den 30. juni er der kommet endnu et godt argument for at vælge en Renault, når der skal ny bil i garagen. De næste to måneder får købere af Clio, Megane Touring og Scenic/Grand Scenic nemlig endnu mere udstyr for de samme penge.

Den rummelige Renault Megane Touring er med et slag blevet endnu mere attraktiv. Tager man eksempelvis 1.6 liters versionen til 239.900 kroner bliver køberne automatisk opgraderet fra en Expression version til den lækre Dynamic-version. Det betyder, at man får udstyr for 20.000 kroner med gratis.

Og det er ikke bare ubetydelige designdetaljer, der er tale om, men derimod luksusudstyr, som 17" alufælge, elektronisk klimakontrol, Mp3-anlæg med ratbetjening, rat, gearknop og håndbremse i læder, nedfældeligt splitbagsæde, regnsensor og sølvfarvede tagrails.

Samme unikke tilbud gælder, når man vælger en Scenic eller Grand Scenic. Også her er der en gratis opgradering fra Expression til Dynamic, hvilket ligeledes har en værdi af 20.000 kroner. Tager man igen 1,6 benzin til 259.000 kroner får man gratis 17 tommer alufælge, El-indklappelige sidespejle, rat, gearknop og håndbremse i læder og ratbetjent Mp3 – anlæg.

Opgraderingen fra Expression til Dynamic gælder for alle benzinvarianter.

Men kunderne, der overvejer den velkørende Renault Clio III, skal ikke snydes. I forvejen er det en sikker og smart bil til en meget konkurrencedygtig pris. Nu er den bare blevet endnu mere interessant.

Tager man den billigste version med 1,2 liters motor og fem døre har den i basisversionen Authentique tidligere kostet 155.900 kroner. Det gør den stadig, men nu har vi opgraderet udstyret fra Authentique til Expression uden merpris for kunderne.

Det betyder blandt andet, at aircondition, indfarvede sidespejle, elektrisk indstillelige og opvarmede sidespejle, udendørstermometer, højdejusterbart førersæde,  radio/CD anlæg (4x15W) og  "Follow-me-home" lygter, nu er standard i billigste version. I alt udstyr for mere end 15.000 kroner. Også her gælder det, at den gratis opgradering fra Authentique til Expression gælder alle benzinvarianter.

Kampagnen løber for både Clio III, Megane Touring og Scenic/Grand Scenic frem til den 30 juni.