Interessen for Toyotas nye opsigtsvækkende AYGO, der har premiere i Danmark til juni, er massiv. Derfor åbner Toyota i Danmark nu op for, at man kan blive skrevet op til den nye AYGO og dermed være blandt de første i Danmark til at få den leveret. Samtidig får man navigation installeret uden merpris og tilbud om en ekstra lav rente ved finansiering.

Siden Toyota i marts for første gang løftede sløret for den nye AYGO med det opsigtsvækkende og markante design og muligheden for at sætte sit helt eget præg på bilen, har interessen hos danskerne været massiv.

”Flere af vores forhandlere er nærmest blevet løbet over ende af begejstrede kunder, der ønsker at bestille bilen allerede – også selv om vi ikke er helt færdige med at forhandle priserne på plads, og de derfor ikke kender den endelige pris,” siger pressechef Anders Tystrup hos Toyota Danmark A/S.

Som følge af den massive forhåndsinteresse åbner Toyota derfor nu op for muligheden for at reservere den nye AYGO, hvis man ønsker at være blandt de allerførste i Danmark til at få bilen leveret. Og da priserne altså endnu ikke er helt klar, får man som ekstra bonus navigation installeret i sin nye AYGO uden merpris, hvis man er blandt de første 500 kunder, der forhåndsreserverer bilen.

”Det er en måde, hvorpå man som kunde får mulighed for at være blandt de første i Danmark, der får leveret den nye AYGO. Det vil vi gerne kvittere for ved at tilbyde navigation uden merpris til de allerførste,” fortæller Anders Tystrup.

En af de mest iøjnefaldende features i kabinen på den nye AYGO er det nye x-touch multimediesystem med adskillige smarte standardfunktioner som fx bakkamera, Bluetooth® til håndfri mobilsnak og trådløs streaming af musik fra mobiltelefonen, kørecomputer, apps og ikke mindst MirrorLink, der gør, at man trådløst kan spejle skærmen fra sin mobiltelefon op på bilens store 7” touch skærm. Navigationen x-navi bliver integreret i multimediesystemet x-touch.

Er man hurtig og blandt de 500 første til at forhåndsreservere den nye AYGO inden 31. maj hos sin lokale Toyota-forhandler, kan man også benytte sig af en ekstra attraktiv finansieringsrente på kun 1,95 procent med en udbetaling på 20 procent eller mindst 20.000 kr., hvis man vælger at finansiere sin forhåndsreserverede nye AYGO gennem Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans. De blev i februar kåret som bedst i test i Forbrugerrådets magasin Tænk Penges omfattende test af bil finansiering og tilbyder altså Danmarks bedste billån.