Den nye Nissan LEAF løb med titlen i forbindelse med den årlige “CES Unveiled”-ceremoni på CES (Consumer Electronics Show), hvor Consumer Technology Association (CTA) officielt offentliggør listen med ”Best of Innovation”-prisvinderne for 2018.

Det er den første større internationale pris til den nye Nissan LEAF, og Nissan håber mange flere priser vil følge efter.

Som en bekræftelse på Nissans førende investeringer i innovation blev den 100 % eldrevne Nissan LEAF med ProPILOT- og e-Pedal-teknologierne kåret som vinder i kategorien “Vehicle Intelligence and Self-Driving Technology”, og den opnåede en hædersbevisning i kategorien “Tech for a Better World”.

CTA-juryen offentliggør hvert år deres CES “Best of Innovation”-prisvindere som en teaser forud for CES, som finder sted i Las Vegas i januar. Nissan og CTA får en særlig udstilling af Nissan LEAF på 2018-udgaven af CES.

”Det er en stor ære og en vigtig anerkendelse, at vi så hurtigt modtager denne pris til den nye Nissan LEAF fra en jury tilknyttet det prestigefyldte CES.”, udtalte Daniele Schillaci, som er Executive Vice President hos Nissan Motor Company, Ltd., Global Marketing and Sales, Zero Emission Vehicle and Battery business, Management Committee Japan/A&O region.

”Denne pris anerkender produkter og teknologier, der er til reel gavn for menneskeheden og planeten, så det er meget passende, at Nissan LEAF vinder prisen. Den er mere end blot en bil. Den er et ikon inden for Nissan Intelligent Mobility.”.

Den nye Nissan LEAF bringer en overbevisende pakke af innovationer og teknologier, der er nyttige i hverdagen, ud til flere mennesker på verdensplan, end nogen anden elbil har gjort før. På den måde bidrager Nissan LEAF med innovationer og også med sin tilgængelighed for flere mennesker til at gøre verden til et bedre sted at leve. Integreringen af andre teknologier som “bil-til-hjem” og “bil-til-elnet” (tilgængeligheden afhænger af land) hjælper ejerne med at opnå mindre spild og flere fordele.

Den nye Nissan LEAF er kommet til salg i Japan, og den kommer til salg i Danmark i løbet af første kvartal i 2018.