Hæder til Seat Leon ST

|

Det spanske ’Car and Driver’ har kåret den nye SEAT Leon ST som årets familiebil 2014. De spanske læsere har stemt SEATs store stationcar ind foran en række konkurrenter på grund af modellens pladsforhold, teknologi og en velformet bag. ”Vi er meget enige i de spanske bilkøberes vurdering,” lyder det fra Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT, der allerede nu har modellen stående i alle forretninger over hele landet.


I midten af december valgte læserne af to spanske medier den nye SEAT Leon ST som årets familiebil 2014. Den spanske tysker er således valgt som Family Car of The Year af magasinerne ’Car and Driver’ samt ’Crecer Feliz’.


Nu er den ombejlede stationcar så allerede kommet til Danmark, og den har indtil nu kun opnået stor begejstring.

"Det er en utroligt smuk, velkørende og rummelig stationcar. Det er meget fortjent, at den er valgt som Årets familiebil, og vi er meget enige i, at den er uhyre velskabt. Nu skal kunderne ikke vælge mellem sportslig og praktisk. Den nye Leon ST leverer begge dele. Og vi ser frem til at vise den til kunderne og få dem ud at køre.", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT.


Første større SEAT stationcar
SEAT Leon ST er det seneste skud på stammen i SEATs nye skarpere designlinje og den første større stationcar fra SEAT.


"SEAT har oplevet en utrolig popularitet i Danmark de sidste par år. Mange har fået øjnene op for mikset af tysk kvalitet og spansk design, der måske mere end nogensinde kommer til udtryk i den nye Leon stationcar.", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.


SEAT er med en kombination af meget stærke produkter, som den lille, populære Mii, den velkendte Ibiza, der af tyske Auto Bild blev kåret som ’den bedste lille bil nogensinde’ og den nye Leon samt et skarpt fokus på kundeservice, i dag et af de hurtigst voksende bilmærker i Danmark. "Vi er begunstiget med biler, der virkelig kan noget ekstra. Det kan vi se med en bil som Leon stationcar. Når vi så samtidig er meget skarpe på priserne, så du får utroligt meget bil for pengene, kan tilbyde kunderne særligt uddannede SEAT-specialister og ikke mindst fordelagtig finansiering, så kommer kunderne igen og igen.", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.


Leon ST stationcar starter allerede ved kr. 199.900,-, og introduceres nu hos alle landets forhandlere.

Seat Leon på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Leon 1,9 TDI PD DPF Ecomotive Stylance 105HK 5d
PRIVAT
32.500 kr.
Seat Leon
1,9 TDI PD DPF Ecomotive Stylance 105HK 5d
5762 Vester Skerninge
297
2008
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Leon 2,0 TDI FR Start/Stop DSG 184HK Stc 6g Aut.
NYHED
199.900 kr.
Seat Leon
2,0 TDI FR Start/Stop DSG 184HK Stc 6g Aut.
Tørring
114.000
2015/2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Leon 1,4 TSi 150 FR ST
NYHED
239.800 kr.
Seat Leon
1,4 TSi 150 FR ST
Egå
20.000
2017
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev