Seat Leon

Hæder til Seat Leon ST

|

Det spanske ’Car and Driver’ har kåret den nye SEAT Leon ST som årets familiebil 2014. De spanske læsere har stemt SEATs store stationcar ind foran en række konkurrenter på grund af modellens pladsforhold, teknologi og en velformet bag. ”Vi er meget enige i de spanske bilkøberes vurdering,” lyder det fra Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT, der allerede nu har modellen stående i alle forretninger over hele landet.


I midten af december valgte læserne af to spanske medier den nye SEAT Leon ST som årets familiebil 2014. Den spanske tysker er således valgt som Family Car of The Year af magasinerne ’Car and Driver’ samt ’Crecer Feliz’.


Nu er den ombejlede stationcar så allerede kommet til Danmark, og den har indtil nu kun opnået stor begejstring.

"Det er en utroligt smuk, velkørende og rummelig stationcar. Det er meget fortjent, at den er valgt som Årets familiebil, og vi er meget enige i, at den er uhyre velskabt. Nu skal kunderne ikke vælge mellem sportslig og praktisk. Den nye Leon ST leverer begge dele. Og vi ser frem til at vise den til kunderne og få dem ud at køre.", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT.


Første større SEAT stationcar
SEAT Leon ST er det seneste skud på stammen i SEATs nye skarpere designlinje og den første større stationcar fra SEAT.


"SEAT har oplevet en utrolig popularitet i Danmark de sidste par år. Mange har fået øjnene op for mikset af tysk kvalitet og spansk design, der måske mere end nogensinde kommer til udtryk i den nye Leon stationcar.", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.


SEAT er med en kombination af meget stærke produkter, som den lille, populære Mii, den velkendte Ibiza, der af tyske Auto Bild blev kåret som ’den bedste lille bil nogensinde’ og den nye Leon samt et skarpt fokus på kundeservice, i dag et af de hurtigst voksende bilmærker i Danmark. "Vi er begunstiget med biler, der virkelig kan noget ekstra. Det kan vi se med en bil som Leon stationcar. Når vi så samtidig er meget skarpe på priserne, så du får utroligt meget bil for pengene, kan tilbyde kunderne særligt uddannede SEAT-specialister og ikke mindst fordelagtig finansiering, så kommer kunderne igen og igen.", siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.


Leon ST stationcar starter allerede ved kr. 199.900,-, og introduceres nu hos alle landets forhandlere.

Seat Leon på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Leon 1,2 TSI Style DSG 105HK 5d 7g Aut.
PRIVAT
125.000 kr.
Seat Leon
1,2 TSI Style DSG 105HK 5d 7g Aut.
5250 Odense
125.000
2013
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Leon 1,0 TSi 115 Style ST
NYHED
199.900 kr.
Seat Leon
1,0 TSi 115 Style ST
Thisted
11.000
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Seat Leon 1,6 TDi 110 Style ST DSG
NYHED
199.900 kr.
Seat Leon
1,6 TDi 110 Style ST DSG
Vojens
98.000
2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev