Honda

Honda FCX Clarity

| -

Honda FCX Clarity Brændselscelle bil.
 Honda’s miljøsatsning er stigende og fremtidens miljø bil FCX bliver nu en realitet, derfor vil man levere ca. 200 FCX Clarity modeller de 3 første år af bilens produktion.
Kunderne til FCX vil kunne anskaffe sig denne bil på leasing basis, leasing perioden vil begynde fra juli, Honda har netop begyndt udvælgelsen af de kunder der har udtrykt interesse for FCX Clarity på den amerikanske hjemmeside. Indtil nu har over 50.000 personer henvendt sig, og udtrykt interesse for Honda FCX, produktionen er også i fuld gang og den første bil ruller af produktionsbåndet i Japan den 16 juni 2008.

Honda ønsker at gøre brændselscelle biler til en markeds realitet, og tilbyde kunderne muligheden for at medvirke til, at forme en renere og mere fremtidsorienteret transportform. 
 
Honda FCX koncept blev en realitet første gang i 2005 hvor man viste koncept modellen på Tokyo Motorshow, som derefter har udviklet sig til en produktionsklar bil og siden Honda i 2007 fremviste FCX Clarity (produktionsmodellen) har interessen vokset støt. Efterspørgslen og interessen har været med til at skabe dette leasingprogram, som strækker sig over en 3 årig periode hvor den månedlige ydelse udgør $600 pr måned.

Kunde udvælgelsen er i gang, hvor forskellige udvælgelseskriterier spiller ind, de 50.000 interesserede skal skæres ned til 200. De 200 som udvælgelses skal alle have geografisk placering der gør hydrogen tankning muligt på nuværende hydrogen tankstationer primært i det sydlige Californien.

Honda er ansvarlig for udviklingen af verdens første brændselscelle bil, der bliver certificeret til regelmæssig kommerciel brug af ”U.S EPA and California Air Resources Board”
Samt den første kommercielle leasing af en brændselscelle bil til individuelle detail kunder.

Honda på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Accord 2,0i Comfort
NYHED
19.900 kr.
Honda Accord
2,0i Comfort
Hasselager
288.000
2003
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Jazz 1,3 i-VTEC Comfort
NYHED
99.700 kr.
Honda Jazz
1,3 i-VTEC Comfort
Silkeborg
98.000
2015/2016
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Honda Jazz 1,4 Comfort+ CVT
NYHED
94.800 kr.
Honda Jazz
1,4 Comfort+ CVT
Køge
121.000
2014
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev