Honda med flere koncepter ved den 39. biludstilling i Tokyo

Den 5. oktober 2005 offentliggjorde Honda Motor Co., Ltd. navnene på de motorkøretøjer, der præsenteresved den 39. biludstilling i Tokyo fra lørdag den 22. oktober til søndag den 6. november i MakuhariMesse i Chiba i Japan.

Temaet for Hondas bilprogram ved dette års biludstilling er ”feel FINE!”, et slogan, som udtrykker Hondasengagement i at skabe merværdi og tilbyde kunderne spændende nye biler, som overgår deres forventningerog skaber enestående begejstring. Hondas bilprogram omfatter spændende konceptkøretøjer,avanceret teknologi og miljømæssige initiativer, der præsenteres på en enkel og letforståelig måde.

Bilprogram 23 biltyper, 25 biler

Honda er stolt over at kunne præsentere ”FINE!”-biler. Hondas bilprogram er dedikeret til Hondas kreative,intelligente og avancerede teknologi og spændende nye design. Det omfatter konceptbiler med masser afindividualitet og friske, nye ideer, den nye Civic og den nye Civic Hybrid samt en række andre Honda-biler,som alle udtrykker virksomhedens engagement i ”FINE TECHNOLOGY” og ”FINE TIMES” – det er overlegnebiler, som alle vil nyde at køre. Desuden sætter bilprogrammet fokus på Hondas enestående, avanceredesikkerhedsteknologi og transmission, der kombinerer miljøvenlighed med overlegne køreegenskaber.

I konceptbilzonen fremvises nogle af Hondas ”FINE!”-biler for fremtiden, herunder konceptbiler såsom dennæste generation af 4-dørs-modellen Sports 4 Concept, der er designet sådan, at alle passagererne i bilenmærker køreglæden, og FCX Concept, den næste generation af sedan-topmodellen med brændselscelleog avanceret intelligent teknologi, lavt tyngdepunkt og lavtliggende gulv og kabine i fuld størrelse. Og detmest utraditionelle indslag vil mange nok mene er den såkaldte W.O.W. (Wonderful Openhearted Wagon)koncept. Bilen er designet til at være behagelig for både mennesker og menneskets bedste ven. Såledestilbyder W.O.W. en række integrerede pladser til kæledyret, trægulve samt vaskbart interiør.

I Civic-zonen fremvises den helt nye 8. generations-Civic og den nye Civic Hybrid flankeret af en teknologiudstilling, som giver et fascinerende indblik i Hondas nyudviklede generation af intelligente transmissioner.

I zonen for avanceret teknologi fremvises en letforståelig præsentation af Hondas enestående SH-AWDsystem (Super Handling All-Wheel-Drive) til Legend, herunder en videopræsentation og et eksemplar afselve køretøjet. Der fremvises også avanceret sikkerhedsteknologi såsom Intelligent Night Vision Systemog det nyskabende CMS (Collision Mitigation Brake System).

I motorsportszonen er der mulighed for at få et sjældent indblik i Hondas F1- og IndyCar® Series-racerbiler,og man vil også kunne se det nye S2000-køretøj, som er udstyret med endnu mere avancerede funktionerend tidligere, og som snart lanceres.

I invalidebilzonen fremvises blandt andet følgende specialbyggede Honda-biler: STEP WGN med liftsædei siden, Fit, som er udstyret med Hondas Franz-system, og et køretøj, som er udstyret med HondasTechmatic-system til assisteret styring.