Når landets 65 Hyundai-forhandlere byder velkommen til Åbent Hus den 8.-9. januar, kan de præsentere Danmarks billigste bil.

Prisen på den populære Hyundai i10 bliver nemlig sænket med 10.000 kr. Fra årsskiftet kan man således sætte sig godt til rette i en Hyundai i10 1.1 for kun 84.995 kr. Vel at mærke uden at gå på kompromis med sikkerhed og udstyr. Samtidig kan man glæde sig over Hyundai i10’s rummelige kabine og bagagerum samt de gode, brændstoføkonomiske køreegenskaber. Alt sammen leveret med hele fem års fuld garanti uden kilometerbegrænsning.


Danmarks billigste bil
Det mærkat kan Hyundai nu sætte i ruden på den populære Hyundai i10 1.1, som fra årsskiftet bliver sat ned med hele 10.000 kr. Med en pris på blot 84.995 kr. tager Hyundai i10 1.1 dermed førertrøjen i det skarpe felt af biler til under 100.000 kr. Hos Hyundai Bil Import A/S glæder man sig til at begynde året med et brag af et tilbud på en af landets i forvejen mest populære biler: ”Det er ikke så mærkeligt, at Hyundai i10 allerede i dag er en meget populær bil, for med Hyundai i10 får man ekstremt meget bil for pengene. Fem års fuld garanti, fire stjerner i Euro NCAPs skrappe sikkerhedstest og isofix-beslag, splitbagsæder, smart, integreret radio og iPod-tilslutning – for blot at nævne et udpluk af modellens høje standardudstyr. Med en prisnedsættelse på alle Hyundai i10’ere på hele 10.000 kr. er vi overbeviste om, at denne model vil blive endnu mere populær blandt de danske bilkøbere,” siger Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Bil Import A/S og fortsætter: ”Hyundai i10 er en super bil, der evner den svære kunst at være lille og stor på én og samme tid. Selvom den ikke fylder meget udadtil og i trafikken, er den rummelig, særdeles velkørende og har rigelig plads til fem personer. Også i bagagerummet er der godt med plads, for Hyundai i10 adskiller sig fra mange af de andre små biler på markedet ved at have et bagagerum, man rent faktisk kan bruge til noget. Og skal man have en trailer bagpå, kan en Hyundai i10 også klare det, da den som en af de få i denne klasse kan leveres med anhængertræk.”


21 kilometer på en liter benzin
Og det er ikke kun indkøbsprisen på Hyundai i10, som er attraktiv. Den har samtidig markedets laveste, grønne ejerafgift på kun 260 kr., - pr. halvår, og med nyudviklede motorer under motorhjelmen kører den i forvejen brændstoføkonomiske Hyundai i10 nu endnu længere på literen.
”Det er svært at forestille sig, at man skal kunne få en Hyundai i10 til at køre længere på literen, men ikke desto mindre er det lykkedes Hyundai’s ingeniører at videreudvikle og forbedre benzinmotorerne, så der kan vrides endnu flere kilometer ud af en tankfuld. Med de nye motorer kan Hyundai i10 køre næsten 21 kilometer på en liter benzin og stadig sikre kraft og overskud i trafikken,” slutter Niels Rønnebech, adm. direktør hos Hyundai Bil Import A/S.