Jaguar F-PACE er officielt den bedste og smukkeste bil i verden, efter dens dobbeltsucces ved World Car Awards 2017, hvor den modtog de prestigefyldte titler World Car of the Year og World Car Design of the Year.

SUV-ydelse med exceptionel dynamik, daglig anvendelighed og markant design var medvirkende til de seneste i rækken af priser til F-PACE, der vandt konkurrencen med 75 stemmer fra indflydelsesrige motorjournalister fra 24 lande fra hele verden.

Her på Biltorvet har vi også testet F-PACE, der på bedste vis kombinerer køreglæde med effektivitet og innovative løsninger. Hvad enten det er den 4-cylindrede 2,0-liters Ingenium-dieselmotor eller den højtydende supercharged V6-benzinmodel med 380 hk, så gør alle motorer i F-PACE det ualmindelig godt. Og selvom F-Pace pga. sin pris ikke er for alle, så kan man godt nyde synet af den smukke bil, for der er ingen tvivl om, at F-Pace har været en enorm succes for Jaguar, og herhjemme kan importøren da heller ikke få armene ned. Specielt fordi at ordrebogen på netop F-Pace var overfyldt allerede efter få dage på markedet – noget mærket ikke har prøvet i mange år.