Nu kan du begynde at se frem mod det nye år, for i marts 2018 præsenterer Jaguar officielt deres nye model I-PACE.

Ét år efter fremvisningen af I-PACE Concept ved LA Auto Show er vi klar til at fremvise produktionsprototype, som disse dage gennemgår de afsluttende tests af rækkevidde og holdbarhed forud for den officielle globale afsløring i 2018.

Tusinder af potentielle kunder har trykket på ‘I want one’-knappen på Jaguars hjemmeside for at indbetale et depositum eller markere deres store interesse for Jaguar I-PACE. 
Alene i Norge er antallet af kunder, der har indbetalt 10.000 kroner mere end 1.000 styks.

De vil ikke kun stå først i køen, når ordrebøgerne åbner officielt til marts, men nogle få heldigt udvalgte får tilmed lov at følge Jaguars ingeniører, når prototypen af køretøjet færdiggør sin afsluttende valideringstest.

Ann Voyer fra Pasadena spurgte Jaguar, om I-PACEs rækkevidde var tilstrækkelig til, at hun kunne køre hele sin favoritstrækning langs Californiens vestkyst. For at besvare hendes spørgsmål tog Jaguars ingeniører hende med på en langdistancetest af rækkevidden - med kun én enkelt opladning.I-PACE produktionsprototypen kørte de mere end 320 kilometer fra Sunset Boulevard, Los Angeles til Morro Bay, San Luis Abispo på én enkelt opladning af sit avancerede lithium-ion-batteri.

Ian Hoban, Jaguar Vehicle Line Director, sagde: “Efter 1,5 millioner testmiles i hele verden er I-PACE klar til produktion, og den har bevist, at den kan køre lange afstande på én enkelt opladning.

Komplette specifikationer og priser for Jaguars elektriske performance-SUV meddeles i marts 2018, hvor ordrebøgerne åbner officielt.