KIA Sportage ISO 14040 certificeres

|

Den nye KIA Sportage, der blev introduceret i august i Tyskland, er blevet tildelt et internationalt anerkendt miljøcertifikat. På baggrund af en omfattende bedømmelse af alle de miljømæssige aspekter lige fra produktionen til den daglige drift og genbrug af bilen har TÜV Nord dokumenteret, at tredje generation af den kompakte SUV opfylder de strenge miljøstandarder i ISO 14040 livscyklusvurderingen. Testen, som blev udført af den prestigefyldte organisation, dokumenterede bilens gode miljømæssige balance og de store miljømæssige fremskridt, der er sket i forhold til den tidligere model.

Den nye Sportage bliver produceret på KIAs europæiske fabrik i Zilina i Slovakiet. Fabrikken blev i 2007 bedømt i henhold til ISO 14001 – standarden indenfor miljørigtig management, og fabrikken blev certificeret som miljøvenlig fabrik. Mange af de produktions- og affaldsstyringsteknologier, der anvendes i Zilina, er blandt de mest moderne i verden. KIA cee'd hatchback, som også produceres i Zilina, var den første bil fra den koreanske producent, der blev certificeret i henhold til ISO 14040 livscyklusvurderingen.

"Miljøcertificeringen af den nye KIA Sportage er endnu et bevis på KIA Motors succesfulde miljøstrategi", udtalte Sun-Young Kim, Præsident hos Kia Motors Europe. "Vores research- og udviklingscentre er i besiddelse af omfattende ekspertise inden for miljøvenlige teknologier, og vores moderne bilfabrikker arbejder efter de højeste miljømæssige standarder. Vi vil fortsat anvende disse styrker til at sikre, at vores biler bliver mere og mere miljøvenlige fra generation til generation".

De miljørelevante forbedringer af Sportage omfatter en markant reduktion af bilens vægt. Selv om tredje generation af den kompakte SUV er vokset med 9 cm til 4,44 m, er vægten blevet reduceret med mellem 87 og 160 kg afhængigt af bilens specifikationer.  Den nye Sportage er udstyret med de nyeste brændstofbesparende teknologier som fx start-stop-system, og den tilbydes med fire forskellige, avancerede motorer – heriblandt en ny 1,7-liters dieselmotor og KIAs første benzinmotor med direkte indsprøjtning. Disse to motorer vil kunne fås fra slutningen af 2010, og med de motorer vil emissionsniveauet for den mest miljøvenlige Sportage være under 140 g CO2/km.

Kia Sportage på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 2,0 LX
NYHED
59.980 kr.
Kia Sportage
2,0 LX
Næstved
154.000
2005
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 2,0 CRDI Intro Edition 4WD 185HK 5d 6g
NYHED
394.795 kr.
Kia Sportage
2,0 CRDI Intro Edition 4WD 185HK 5d 6g
Vejle
2.000
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sportage 1,6 CRDi 136 GT-Line DCT
NYHED
369.900 kr.
Kia Sportage
1,6 CRDi 136 GT-Line DCT
Vejle
-
2018/2019
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev