Škoda Roomster, den helt nye og bemærkelsesværdige MPV, har fået 5 stjerner i EuroNCAP’s kollisionstest. Det fejrer alle Škoda-forhandlerne ved et stort Åbent Hus arrangement i weekenden 3.-4.marts mellem kl. 11 og 15.

Roomster fås med 3 benzinmotorer og 2 TDI dieselmotorer, og i 3 forskellige udstyrsniveauer Style, Sport og Comfort. Priserne starter ved kr. 199.000 for Roomster med 1.2 benzin motor og Style udstyr.

Sikkerheden er i top, idet alle Roomster har antiudskridningssystemet ESP og 6 airbags som standard. Også komforten er ypperlig med Climatic semiautomatisk aircondition, radio med CD afspiller, der også kan afspille mp3 filer fra CD, der er desuden mulighed for AUX tilslutning af mp3 afspiller. Bag rattet er førerpladsen indrettet med størst mulig komfort for den, der skal køre bilen. Varme i forsæderne, der også kan indstilles i højden samt højde- og længdejusterbart rat giver mulighed for en ergonomisk perfekt kørestilling.

Funktionalitet og fleksibilitet har været fokusområder i designet af Roomster. VarioFlex bagsædesystemet er med sine 20 indstillingsmuligheder unikt, selv for en MPV. Bagsæderne kan indstilles individuelt, så man får den foretrukne siddestilling. Alle tre bagsæder kan nemt tages ud af bilen. Det midterste bagsæde kan fjernes, og de to yderste sæder skubbes ind mod midten, hvis bagsædepassagererne ønsker maksimal komfort og plads til brede skuldre. Bagsæderne er oven i købet hævet i forhold til forsæderne, hvilket giver bagsædepassagerer bedre udsyn ud i stedet for at se ind i en nakkestøtte.

Roomster tilbyder et utal af muligheder for indretning, og listen med ekstraudstyret, der udvider bilens anvendelsesmuligheder, er omfattende. F.eks. kan der tilkøbes beslag til fastmontering af 2 cykler inde i bilen.

Škoda blev det 7. største personbilsmærke på det danske marked i 2006. Škoda markedsfører udover Roomster og Fabia, Octavia og Superb.