Škoda Roomster nu til kun 165.000 kr.
Roomster, som meget betegnende er navnet på Škodas praktiske og funktionelle familie MPV, introduceres nu i et nyt udstyrsniveau, der bærer betegnelsen Classic til en startpris på kun 165.000 kr. for Roomster med 1.2 12V benzinmotor og 70 hk.

Det nye udstyrsniveau henvender sig især til dem, der lægger mest vægt på funktionalitet og praktik i hverdagen, og som godt kan undvære noget af komforten.

Funktionalitet og fleksibilitet har været fokusområder i designet af Roomster. VarioFlex bagsædesystemetet er standard i Roomster Classic, og er med sine 20 indstillingsmuligheder unikt – selv for en MPV. Bagsæderne kan indstilles individuelt, så passagererne får den foretrukne siddestilling. Alle 3 bagsæder kan nemt enkeltvis tages ud af bilen. Det midterste bagsæde kan fjernes og de 2 yderste sæder skubbes ind mod midten, hvis bagsædepassagererne ønsker maksimal komfort og plads til brede skuldre. Bagsæderne er oven i købet hævet 4 cm i forhold til forsæderne, hvilket giver bagsædepassagerer bedre udsyn. De to yderste bagsæder kan desuden rykkes frem og tilbage med hele 15 cm.

Alle Škoda Roomster - uanset udstyrsniveau - har samme 5-stjernet EuroNCAP sikkerhed. Derfor har den nye Roomster Classic også antiudskridningssystemet ESP og 6 airbags som standard.

Bag rattet er førerpladsen indrettet med størst mulig komfort for føreren af bilen. Førersædet kan indstilles i højden, og det højde- og længdejusterbare rat giver mulighed for en ergonomisk perfekt kørestilling.

Roomster tilbyder et utal af muligheder for indretning og listen med ekstraudstyret, der udvider bilens anvendelsesmuligheder, er omfattende. F.eks. kan der tilkøbes beslag til fastmontering af to cykler inde i bilen.

Roomster Classic fås med to benzinmotorer og 1 TDI turbodieselmotor. Udover Classic fås Roomster i de fire forskellige udstyrsniveauer: Style, Sport, Comfort og Scout.

Hvis man kan undvære bagsæderne tilbydes Roomster Classic også som van til kr. 133.500 inkl. moms.

Roomster er Škodas 4. model og supplerer de storsælgende Fabia og Octavia samt Superb. Škoda var i 2007 det 8. største bilmærke i Danmark.