De nye Lancer Station Wagon 2005 modeller får nu et bedre udstyrsniveau og mere konkurrencedygtige priser.

Den nye Lancer Station Wagon Invite, der fås med en smidig og økonomisk 1.6 liter 16v motor på 98 hk / 150 Nm, er premiere aktuel hos de danske Mitsubishi forhandlere, til bare 205.000 kroner.

Intense versionen, der byder på en omdrejningsvillig 2.0 liter DOHC maskine med 135 hk, er en udpræget sportswagon, fyldt med køreglæde til en konkurrencedygtig pris på 240.000 kroner.

Forbedret komfort- og sikkerhedspakke

Begge Lancer modeller er født med sikkerheds- og komfortudstyr, der bl.a. omfatter ABS-skivebremser med EBD, selestrammere med kraftbegrænsere, intelligente front og sideairbags samt gardinairbags, der også dækker bagsædepassagererne.

Lancer Station Wagon er desuden udstyret med automatisk kollisionsåbning af det centrallåssystem, der i det daglige fjernbetjenes via et let tryk på startnøglen.

De nye Invite og Intense udstyrsmodeller kendetegnes i øvrigt ved at have fået indfarvede sidebeskyttelseslister, samt elegante og funktionelle rammenakkestøtter for og bag.

Til fordel for de mindste passagerer er Lancer forsynet med ISO-FIX barnestolsfæste på bagsædet, samt el-ruder med antiklem og RISE sikkerhedskarrosseri med kollisionssikrede sidedøre.

I bagsæderyglænet gemmer sig desuden et polstret midterarmlæn med integrerede kopholdere.

Udover et højt sikkerhedsniveau er Lancer 2005 blandt andet udstyret med aircondition, el-sidespejle, RDS-radio med CD afspiller, tonede ruder samt læderrat, -gearknop og -håndbremsegreb.

Bagagerummet rummer 591 liter - eller hele 1.035 liter med sæderne foldet fladt ned. Under det tæppebeklædte bagagerumsgulv gemmer sig flere velindrettede rum, samt plads til bagagerumsafdækningen, når den ikke anvendes.

Når weekendindkøbene skal fragtes hjem er det rart at bagagerummet er forsynet med sikre surrekroge og 12 volts stikudtag til den elektriske køletaske.

Intense køreegenskaber i Lancer Station Wagon 2.0 DOHC

Til en pris af 240.000 kroner byder Lancer Station Wagon Intense på en dosis sportslig køreglæde, der normalt ikke kendetegner en familieegnet station wagon.

Den omdrejningsvillige 2.0 16v DOHC maskine, der stammer fra Lancer Evolution, overfører let de 135 hestekræfter til underlaget via de originale 16” alufælge med 195/55 dæk, mens den sænkede sportsundervogn, tårnstabilisatoren og multilink undervognen sikrer knivskarpe køreegenskaber.

Intense versionen prydes desuden af skålformede sportssæder, sølvindlæg på instrumentbord og sider samt en sort/rød instrumentgruppe og Momo-sportslæderrat magen til det i Evolution VIII.

Lancer kåret som ”Årets Bil i Rusland 2005”

Fredag den 15. april kunne Sergey Kirillov fra den Russiske Mitsubishi importør modtage den hæderfulde ”Car of the Year 2005” titel, der blev tildelt Mitsubishi Lancer af de fem mest betydningsfulde bilmagasiner, under ledelse af ”Autopanorama”.

Lancerens anvendelighed og køreegenskaber har gjort den til en af de mest solgte bilmodeller i Mitsubishis modelprogram, med knapt 13.000 enheder i årets første 3 måneder, hvilket svarer til en stigning på 64% - sammenlignet med samme periodes europæiske salg i 2004.