Der er klodset nyt fra Lego. Selv om der ingen detaljer er ude endnu, så er det lige så sikkert som en kø i Legoland, at der nu for første gang kommer et Lego-sæt af det berømte britiske tv-bil-show Top Gear, der lige nu køres af trioen Andrew Flinthoff, Paddy McGuinness og Chris Harris med et globalt seertal på 350 mio.

Det bliver et Technics-sæt med en aldersgrænse på ni år og op. Andet ved vi ikke for nuværende, men mon ikke det bliver et sæt med tre biler, som har gennemgået en række af de berømte udfordringer. BBC lover nemlig, at der er en grund til, at det skal være der mere detaljerede Technic-sæt, da det skal kunne understøtte funktionaliten fra de virkelige biler.

Det vil ikke være helt første gang at Lego og Top Gear bygger hovederne sammen. De tre originale gamle tosser blev Legofigurer i 2015, og i 2009 fik James May 3,3 mio. klodser, så han kunne bygge et hus til sin serie Toy Stories.

Billederne er i øvrigt tyvstjålet fra nettet på et forum, hvor man kan foreslå idéer til Lego, og her er der sjovt nok en del Top Gear-forslag. Man kan måske lidt firkantet sige, at det var på tide, at de fik pudset klodserne.

Læs også testen:
Den franske hidsigprop – Renault 5 Turbo 2

Læs også guiden: Hvem vinder sejren som Årets Brugtbil? Vi tester finalisterne
Bliver det en kæmpe familiebil fra Skoda eller væver bybil fra Ford? Eller måske Danmarks mest populære SUV fra Nissan? Hvilken er bedst brugt?

Læs også nyheden: London-taxien nu i København – med grønt håb