2015 var et rekordernes år på mange områder inden for bilbranchen. Aldrig tidligere er der blevet solgt så mange nye biler i løbet af et kalenderår i Danmark, som det var tilfældet i 2015. Det væltede desuden frem med bilnyheder, da 2015 bød på over 110 forskellige nyheder lige fra helt nye modeller til små facelift. Hvorvidt 2016 bliver endnu et rekordår i forhold til salget af biler må tiden vise, men når det drejer sig om bilnyheder, så bliver der endnu en gang rigtig godt gang i den i løbet af 2016, som i følge MotorMagasinets oversigt byder på 113 små og store bilnyheder.

Nyt til salgsstatistikkerne

Med så stort et antal af små og store nyheder, så er der selvfølgelig også nogle, som er mere interessante end andre. I en dansk kontekst er der selvfølgelig nyheder, som er interessante, fordi det må forventes, at de vil spille en central rolle i salgsstatistikkerne, mens andre nyheder mest er interessante, fordi der er tale om specielle biler. I den første kategori finder vi blandt andet stationcar versionen af årets bil i Danmark anno 2016, Opel Astra. Opel kommer desuden også med en ny Opel Insignia, som især er interessant for dem, som skal have ny firmabil, og i dette segment kommer Renault også med en helt ny spiller, nemlig Renault Talisman. 

Masser af sport og fart

I den lidt mere kuriøse afdeling er der også masser af spændende nyheder i løbet af 2016, da der kommer flere spændende sportsvogne og biler med masser af fart. Nok ikke biler, der stryger til tops på salgslisterne herhjemme, men alligevel spændende nyheder, der er værd at dvæle lidt ved. Audi kommer blandt andet med S versionen af den nye Audi A4, Ford lancerer den hidsige Ford Focus RS med hele 350 hestekræfter og BMW er klare med M versionen af 2-serien. Tre nyheder som alle os, der er vilde med fremragende køremaskiner, bør se frem til. 

Det bør vi også, når det kommer til opdateringen af blandt andet Porsche 911 Turbo S og den helt nye Aston Martin DB11. To biler som de fleste danskere aldrig kommer i nærheden af at køre i, men som fra et bilmæssigt synspunkt er spændende, da det altid er interessant at se, hvad de ypperste har at byde på. 

Det her er selvfølgelig blot et meget lille uddrag af de mange bilnyheder, der bliver præsenteret i Danmark i løbet af 2016. Du kan se hele MotorMagasinets liste over nyheder her.