CL i nyt tøj

Mercedes-Benz største coupémodel, CL, forbedres i løbet af efteråret 2002. Forfinet for og bagende giver den et sportsligere udseende, nye interiørmaterialer gør den endnu mere elegant og den ny V12-motor med to turoboaggregater eller AMG’s V8-motor med kompressor giver CL præstationer, der kan måle sig med de hurtigste sportsvogne på markedet.

 

 

Fronten kendes på en lavere og bredere spoiler, spejlhusene har fået en ny udformning med integreret områdebelysning ved dørene og baglygterne er nu brillantoptik med smalle horisontale bjælker. Et mere elegant instrumentpanel med betjenings- og overvågningssystem Comand som standard og ny udformning af alle betjeningsknapper giver CL et endnu mere eksklusivt udseende.

 

 

Aktiv og passiv sikkerhed
Både CL 500 og CL 600 har den aktive undervogn Active Body Control (ABC) som standard. Med lynhurtig tilpasning til kørestilen giver ABC undervognen sportslig og komfortabel kørsel en ny dimension.Sikkerheden er blevet forbedret med vægtsensor i passagersædet og to ekstra crashsensorer forrest på fronten. Begge er med til at aktiveringen af airbags tilpasses passageren og kollisionens kraft: Selestrammere kører hurtigt, men tilpasset. Airbags (for med trinvis aktivering) blæses op for bedst mulig beskyttelse, men med reduceret risiko for skader på passagerer.