Det er blevet umådelig populært at tilrette produkter, så de rammer en specifik målgruppe. Det ser vi også indenfor bilbranchen, hvor f.eks. Fiat har lanceret en Gucci version af deres 500-model. Denne trend følger Seat nu også og der er derfor dømt ren kvindebil, når specialudgaven af SEAT Mii med navnet Cosmopolitan bliver lanceret. For hvor biler i dag ofte designes af mænd, sender SEAT deres lille Mii på gaden i en fuldt ud feminin version. Modellen Cosmopolitian er nemlig designet af kvinder til kvinder. Det gør, at bilen både kombinerer designmæssig kant med egenskaber, der passer til nutidens livsstil.

Bilen, der fås i den unikke Dark Violetto-metalfarve, er designet af læserne af det internationale, kvindelige modemagasin, Cosmopolitan. Det er derfor nogle af de mest modebevidste kvinder, der har været med til at tilpasse bilen, og det passer godt ind i filosofien hos SEAT, forklarer Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør i SEAT Danmark.

- SEAT Mii er en biltype, der passer godt til danskerne, der både efterspørger en lille bybil eller en ekstra familiebil. Vi oplever ofte, at det er kvinderne, der får denne biltype som deres primære, og derfor synes vi, at det giver god mening med en specialdesignet Mii, der er designet af kvinder til kvinder, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen fra SEAT.

Ud over den iøjefaldende farve er SEAT Mii Cosmopolitan spækket med tilpasninger, som egner sig specielt godt til den kræsne, kvindelige bilkøber. Således er den violette farve ført inden for på Alcantara-indtrækket, taghimlen er farvet sort, og der er monteret taskekrog samt mange andre features.

- Vores Mii Cosmopolitan viser, at vi hos SEAT gerne vil rykke tættere på vores kunders livsstil. Bilen er for mange danskere et sted, hvor der bliver tilbragt mange timer, og den er et vigtigt bindeled i hverdagen. Derfor vil vi hos SEAT også gerne være med til at skabe en bil, der passer til vores kunder, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen fra SEAT og fortsætter.

- SEAT er kendt for at flytte grænserne for bildesign, vi tror også, at de danske kvinder hurtigt vil falde for vores SEAT Mii Cosmopolitan.

Specialudgaven af SEAT Mii med navnet Cosmopolitan er kommet til Danmark i en stærkt begrænset mængde. Således er der kun 100 styk til salg hos de danske SEAT-forhandlere. Pris på den 5-dørs SEAT Mii Cosmopolitan starter fra 104.900 kr.