Med priser fra lige under 80.000,- kr. smider SEAT en prisbombe ind på det voksende danske marked for minibiler. Lanceringen af SEAT Mii åbner op for at få høj tysk kvalitet og design fra Barcelona til uhørt skarpe priser, hvor langt de fleste kan være med.

SEAT udvider nu det danske modelprogram med den nye SEAT Mii. Den nye minibil er tro mod SEAT-principperne med sin kombination af køreglæde, sportsligt design og unik  funktionalitet til en konkurrencedygtig pris.

Vores nye SEAT Mii kommer på markedet med en meget, meget skarp pris i forruden. Gennem et par år har vi skærpet konkurrencen på det danske markedet ved at levere høj kvalitet til endnu lavere priser end tidligere. Og her er Mii ingen undtagelse. Der er tale om et regulært røverkøb, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for  SEAT i Danmark, der fremhæver, at Mii kommer med blandt andet City Safety Assist (nødbremsefunktion), der giver en automatisk kollisionsbeskyttelse ved hastigheder fra ca. 5 til 30 km/t som standardudstyr.

SEAT Mii introduceres på det danske markedet i maj, og de første biler kan leveres fra juni. I Danmark fås Mii i  både tredørs- og femdørsversioner og alle modellerne er Ecomotive-versioner, der kører op til hele 24,4 km/l ved blandet kørsel. Det svarer til CO2-emissioner på kun 96 g/km for versionen med 60 hk og henholdsvis 23,8 km/l og 98 g for versionen med 75 hk. Det attraktive brændstofsforbrug skyldes bl.a. Mii Ecomotives start-stop-system og andre tiltag.

SEAT Mii er en vigtig faktor i vores strategi, idet dette segment tegner sig for ca 25% af de solgte biler i Danmark. Samtidig markerer introduktionen af den nye Mii starten på den mest omfattende modeloffensiv nogensinde fra SEAT, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

Bilen til dig og din hverdag
Bilen til dig og din hverdagDen kompakte størrelse med en længde på kun 3,56 m gør Mii til et godt valg til alle med et dagligt transportbehov. Takket være den optimale udnyttelse af pladsen har bilen god plads til fire. Med en volumen på 251 l kan Mii også prale med et af de største bagagerum i klassen, og det kan udvides til hele 951 l, når bagsædet klappes frem.

Femdørs-version byder på endnu mere funktionalitet, uden at bilens karrosseri er blevet større. Bagdørene har en stor åbningsvinkel, så det er nemt at stige ind og ud ved bagsædet – små børn kan nemt spændes fast i deres børnesæder, indkøbsposer kan placeres bag forsæderne på en hurtig og nem måde. Dørenes kompakte mål betyder også, at er nemt at stige ind og ud i selv smalle parkeringsbåse. Følelsen af rummelighed styrkes også af panoramaglastaget, der næsten fylder hele taglængden på Mii.

SEAT Mii opnår fem stjerner i Euro NCAP
Sikkerhed er et vigtigt punkt for SEAT. Den nye Mii opnår fem stjerner i den anerkendte Euro NCAP crash test og regnes for en af de mest sikre biler i segmentet.

Der holdes introduktionsweekend den 19.-20. maj.