En ny model har meldt sin ankomst blandt de meget populære varebiler i mellemklassen. Det drejer sig om Talento fra Fiat Professional, der netop nu har premiere hos landets forhandlere. Størrelsesmæssigt placerer den sig mellem de velkendte modeller Ducato og Doblò Cargo, og den imødekommer således behovet hos de kunder, som efterspørger en kompakt, men samtidig udpræget rummelig varebil. 

 

”Med vores nye Talento har vi fået et rigtig stærkt kort på hånden, når det kommer til at kunne levere en topmoderne varebil, som opfylder de krav, som professionelle kunder stiller. Segmentet for varebiler i mellemklassen er fortsat det klart mest efterspurgte på det danske marked, og det er blandt andet derfor, at vi igen udvider vores sortiment”, siger Simon Lindegaard, Country Manager for Fiat Professional i Danmark.

 

Den nye Talento tilbyder høj lasteevne og et hav af funktioner, der gør det let og bekvemt for føreren at tilpasse varebilen til varieret brug. Fleksibiliteten er i fokus i både kabine og varerum. Blandt andet er Talento udstyret med en lille låge i skillevæggen mellem kabine og varerum, som giver mulighed for at transportere ekstra lange genstande.  

 

Talento kommer i 9 varianter i forskellig højde og længde. Uanset valg af version er bilen designet til at sikre den bedste udnyttelse af varerummet til opbevaring samt enkel og ukompliceret af- og pålæsning igennem brede døre. Fiat Talento har en nyttelast på op til 1.249 kg og et varerum på op til 8,6 m3. 

  

Talento tilbydes med en række kraftfulde og omkostningseffektive turbodieselmotor, hvor der kan vælges mellem 4 ydelser henholdsvis 95, 120, 125 samt 145 hk, og her er de to sidstnævnte udstyret med to turboladere. 

 

Udstyrsniveauet er højt. Der er fokus på komfort for både fører og passager. Passagersædet kan eksempelvis anvendes som mobilt arbejdskontor. For eksempel kan sædet foldes, således at man har støtte til en bærbar computer. Sikkerheden er naturligvis også i top, hvilket også de i alt 6 airbags, som er et højt antal for en varebil, bekræfter. 

 

Fiat Talento har et dynamisk og elegant udseende, og alle Talento leveres med lakeret forkofanger med integreret LED kørelys og et elegant kølegitter med kromdetajler. 

 

Fiat Professional tilbyder varebiler med kapacitet fra 2,5 m3 i den kompakte Fiorino op til 17 m3 i de største Ducato versioner. Her er lanceringen af Talento et vigtigt led i Fiat Professionals bestræbelser på at tilbyde så bredt et sortiment som muligt for at imødekomme de ønsker og forskellige behov, som erhvervskunder stiller. 

 

Priserne starter ved 204.900 kr. ekskl. moms.