Danmarkspremiere på ny Ford Focus

Den nye Ford Focus viderefører Fords 'kinetic design', og byder samtidig på en række spændende, tekniske nyheder. Det kinetiske udtryk afspejles blandt andet gennem den trapezformede grill og de juvellignende forlygter. Kombineret med de fremtrædende hjulkasser og den forhøjede skulderlinje, er dette en del af Fords nye mærkeidentitet, hvor man taler om energi i bevægelse – også når bilen holder stille.


Til udstyrslisten tilføjes systemer som vi allerede kender fra den nye Mondeo. Blandt andet vil Fords EasyFuel system være standard på den nye Focus. EasyFuel systemet gør tankning til en leg. Det overflødiggør tankdækslet og forhindrer påfyldning af forkert brændstof.
Med en produktion på ca. 5 millioner enheder gennem de sidste 10 år er Ford Focus den første og hidtil eneste bil, der er blevet kåret som Årets Bil, både i Europa og Nordamerika. Totalt set har Ford Focus vundet over 80 priser alene i Europa.


"Da den første Focus blev lanceret tilbage i 1998 repræsenterede den et kvantespring. For mange, ændrede Ford Focus radikalt på opfattelsen af Ford som bilproducent. Vi følte, det var afgørende at overføre vores nye designsprog på Ford Focus så hurtigt som muligt. Samtidig har vi gjort den nye Focus mere praktisk og tidsvarende, med en mærkbar forbedring af kvaliteten", siger John Fleming, president og CEO for Ford Europa.
Den nye Focus tilbydes også med Fords nye 6-trins PowerShift gearkasse med dobbelt kobling. Med Fords 2,0-liters Duratorq TDCi-motor får du nu mulighed for, at kombinere effektiviteten og køredynamikken fra en manuel gearkasse med komforten fra en automatisk gearkasse.


Ford Focus som 3-dørs har en 1,4 motor med 80hk i udstyrsversionen Trend. Som 5-dørs og stationcar kan vælges mellem 1,4 og 1,6 benzinmotorer på henholdsvis 80hk og 100hk. Dieselmotorer tilbydes i 1,6 og 2,0 versioner med 90hk, 109hk og 136hk. Både 5-dørs og stationcar fås i udstyrsversionerne Trend og Titanium. Priserne begynder fra kr. 214.499,-


I åbent hus weekenden den 1.-2. marts 2008 tilbyder Ford forhandlerne finansiering af dit bilkøb til en variabel rente på 4,25% p.a.* ved køb af en ny Ford. Samtidig har du mulighed for at tegne en Ford Forsikring, som er blandt de bedste og billigste bilforsikringer på markedet. Ikke nok med det; du får det første halve år til en fordelagtig introduktionspris, når du køber din Ford Forsikring hos Ford-forhandlerne sammen med din nye Ford.