Porsche Panamera

Ny Porsche Panamara Diesel

| -

Med en helt ny 300-hestes motor er den nye Porsche Panamera Diesel blevet endnu mere attraktiv. Som med den tidligere generation er der tale om en 3,0-liters V6, men effekten er steget fra 250 til 300 hk, hvilket giver en mærkbar forbedring af præstationerne. Det ses i accelerationen fra 0-100 km/t, der nu klares på bare seks sekunder, hvilket er 0,8 sekunder hurtigere end før, mens topfarten er steget fra 244 til 259 km/t.

For første gang har Porsche kombineret en dieselmotor med en vandkølet turbolader, hvilket gjorde det muligt at hæve ladetrykket fra 2,5 til 3,0 bar. Det gav ikke bare en forøgelse af effekten på 50 hk, men drejningsmomentet voksede også med 100 Nm. Det maksimale drejningsmoment på 650 Nm er derfor parat allerede ved 1.750 o/min.

Med den nye Porsche Panamera Diesel har der også været stor fokus på køredynamikken. Undervognen er blevet rekalibreret for at omsætte det større kraftoverskud til endnu mere overlegne køreegenskaber, blandt andet med nye krængningsstabilisatorer foran, der giver en endnu mere sportslig fornemmelse i styretøjet.

En anden afgørende nyhed er Porsche Torque Vectoring Plus (PTV+), der er standard på den nye Porsche Panamera Diesel, og som indtil i har været forbeholdt topmodellerne i Porsche Panamera-programmet. PTV+ består af et avanceret elektronisk spærredifferentiale, der er særligt effektivt når der accelereres ud af sving. Her giver PTV+ en overlegen stabilitet samt en suveræn trækkraft hvilket betyder, at den nye Porsche Panamera Diesel håndterer trailere på op til 2.600 kg uden problemer.    

Den mere magtfulde dieselmotor gjorde det også muligt at optimere den 8-trins Tiptronic S transmission. En længere gearing betyder, at Porsche Panamera Diesel nu klarer højere hastigheder med et lavere omdrejningstal, hvilket sænker forbruget og øger komforten. Samtidig blev det muligt at benytte en lavere gearing fra første til fjerde gear, for at omsætte det ekstra kraftoverskud i en endnu mere imponerende accelerationsevne.

Den nye Porsche Panamera Diesel præsenteres officielt på den internationale biludstilling i Frankfurt 2013.


 

Porsche Panamera på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Porsche Panamera 4S 4,8 PDK
NYHED
199.999 kr.
Porsche Panamera
4,8 PDK
Odense NØ
112.000
2011
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Porsche Panamera 4S 4,8 PDK
NYHED
144.999 kr.
Porsche Panamera
4,8 PDK
Viby J
176.000
2011
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Porsche Panamera Turbo 4,8 PDK
NYHED
330.000 kr.
Porsche Panamera
4,8 PDK
Vejle Øst
79.000
2014
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev