Škodas tilbud i den store mellemklasse Superb er netop blevet faceliftet og er dermed blevet endnu mere dynamisk i sit designudtryk. Superb har fået en ny front i form af en helt ny og mere dynamisk køler med kromkant. Desuden har Superb fået integrerede blinklys i sidespejlene og baglygterne er udstyret med C-formen, som kendes fra Škoda Octavia og Škoda Fabia.

Endvidere har blinklysene, som er indbygget i forlygterne, nu fået et nyt optisk design med orange baggrundsbelysning, hvilket forbedrer synligheden for andre trafikkanter. Alle Škoda Superb har antiudskridningssystemet ESP og 6 airbags.

Škoda Superb er bilen, der måske har levet en lidt anonym tilværelse, men det er ganske ufortjent. Superb er bilen med den fremragende plads i kabinen både for fører og for passagerer. Pladsforholdene er i absolut topklasse og blandt de allerbedste i firmabilssegmentet. Ikke uden grund har mange taxivognmænd kastet deres kærlighed på Superb. Ej heller at forglemme kongehuset, der har en Superb kørende til værdig transport af Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary.

Udstyrsmæssigt er Superb med Comfort og Elegance udstyr forbedret med en CD-radio, parkeringssensor bag og splitbagsæde. Superb med Elegance udstyr har derudover fået parkeringssensor foran samt et mulitifunktionsrat, der gør det muligt at styre f.eks. musik og navigation fra rattet.

Superb kan nu fås med 3 benzin motorer, nemlig 2.0 med 115 hk, 1.8T med 150 hk og 2.8 V6 med 193 hk og 2 pumpe dyse turbo diesel motorer 2.0 TDI og 2.5 V6 TDI. Superb kan fås fra kr. 300.000, og priserne er uændrede bortset fra 2.0 TDI versionen, der er steget med kr. 5.000 i forbindelse med faceliftet.

Superb introduceres ved et åbent hus arrangement hos alle Škoda-forhandlere i weekenden 7.-8. oktober.