Kia Sorento

Ny Sorento afsløret

|

KIA Motors har netop afsløret de første fotos af deres store SUV Sorento. Og det ser umiddelbart ud til, at designerne har gjort det godt, uden dog at tage voldsomme chancer. Den nye Sorento er længere, lavere og bredere end den nuværende model og har samtidig længere akselafstand, hvilket giver en endnu mere rummelig bil.

Med mærkets kendte designfeatures og en lidt mere moden fremtoning kan den nye model straks genkendes som en Sorento. Det nye look er en videreudvikling af den nuværende bil med inspiration fra konceptbilen KIA Cross GT, der blev præsenteret i forbindelse med Chicago Auto Show i 2013. Det afspejles blandt andet i den lange motorhjelm og de markante, brede D-stolper fra den tidligere generation.

Fronten på den nye Sorento har en større, mere opret ”tiger nose” kølergrill med et iøjnefaldende, tredimensionelt diamantmønster og lange tilbagestrøgne forlygter. Den lavere taglinje, den højere hoftelinje og mere muskuløse, afrundede skulderlinjer bagpå giver bilen et mere dramatisk look.

Soon-Nam Lee,  Vice President i Overseas Marketing hos KIA Motors Corp., udtalte følgende: “Vi har bibeholdt navnet fra den utroligt succesfulde udgående model, men den helt nye Sorento er komplet nydesignet og nykonstrueret, og den vil helt sikkert overraske kunderne med sit helt nye design, en lang række nye komfort- og sikkerhedsteknologier samt bedre plads, kørekomfort og køreegenskaber".

Den helt nye KIA Sorento præsenteres i Korea i slutningen af august, og den får europæisk premiere torsdag den 2. oktober i forbindelse med 2014-udgaven af Paris Motor Show.

Kia Sorento på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sorento 2,2 CRDI Vision 4x4 200HK 5d 6g Aut.
NYHED
389.900 kr.
Kia Sorento
2,2 CRDI Vision 4x4 200HK 5d 6g Aut.
Holstebro
48.800
2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sorento 2,2 CRDI GT-Line AWD 200HK 5d 8g Aut.
579.900 kr.
Kia Sorento
2,2 CRDI GT-Line AWD 200HK 5d 8g Aut.
Køge
57.000
2018
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Kia Sorento 2,2 CRDi GT-Line aut. 4WD
699.800 kr.
Kia Sorento
2,2 CRDi GT-Line aut. 4WD
Ishøj
29.000
2018
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev