Ny VW Beetle Cabriolet

| -

Volkswagen New Beetle Cabriolet

Verdenspremiere på Detroit Motor Show i januar 2003

År 2003 begynder lovende for cabriolet-entusiaster, for i første kvartal introduceres New Beetle Cabriolet i Europa. Den danske introduktion ligger lidt senere, men der vil stadig være mulighed for at nyde sommeren i en New Beetle Cabriolet. Med denne nye model fortsætter Volkswagen sin tradition for at fremstille firepersoners, åbne biler: New Beetle efterfølger to af de mest solgte åbne biler nogensinde, Golf Cabriolet og Type 1 Cabriolet. Designet, der tydeligvis er inspireret af den historiske Type 1 Cabriolet, signalerer livsglæde og har en positiv og sympatisk udstråling.

Anvendelig hele året
Med New Beetle Cabriolet viser Volkswagen, hvor ekstremt sikker, komfortabel og anvendelig en livsstilsorienteret bil kan være. Karrosseriet har en meget høj vridningsstabilitet, og der er plads til fire personer. I nødstilfælde aktiveres et automatisk styrtbøjlesystem. Kalechen er udstyret med en opvarmelig bagrude i glas og er fremstillet i et kraftigt materiale, der gør New Beetle Cabriolet anvendelig hele året – selv i dansk vinterkulde.New Beetle Cabriolet vil i Danmark udelukkende blive markedsført med en 2,0-liters benzinmotor med 115 hk, der mod merpris kan kombineres med en ny 6-trins tiptronic-gearkasse.

Teknikken
Af tekniske højdepunkter kan blandt andet nævnes det vridningsstabile karrosseri og betjeningen af den kraftige 3-lags kaleche. Med et enkelt håndgreb løsnes kalechen fra forruderammen, hvorefter den kan foldes ned bag bagsæderne. Mod merpris kan leveres en elektrohydraulisk kaleche, der åbnes eller lukkes automatisk på bare 13 sekunder. Det automatiske styrtbøjlesystem er ikke synligt, idet det ligger skjult bag bagsæderyglænet. Forskellige sensorer udløser systemet, hvis bilen er i fare for at rulle rundt. Hvis det sker, skyder to beskyttelsesprofiler op og beskytter dermed passagererne sammen med den forstærkede forruderamme. Blandt de øvrige sikkerhedselementer kan nævnes front- og sideairbags samt specielle energiabsorberende sidebeklædninger. Desuden vil både ABS og ESP høre til standardudstyret.

VW Beetle på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW The Beetle 1,4 TSi 160 Exclusive Cabrio. DSG
NYHED
Leasingpris/md. 1.513 kr.
VW Beetle
1,4 TSi 160 Exclusive Cabrio. DSG
Nørresundby
91.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW The Beetle 1,4 TSi 160 Exclusive Cabrio. DSG
NYHED
259.500 kr.
VW Beetle
1,4 TSi 160 Exclusive Cabrio. DSG
Nørresundby
91.000
2014
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
VW Beetle 1,6 TDI Design 105HK 3d
NYHED
Ring for pris
VW Beetle
1,6 TDI Design 105HK 3d
Tørring
178.000
2012
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev