Porsche er klar med to nye medlemmer af deres Platinum Edition-familie: Cayenne S og Cayenne S Diesel bliver ifølge Porsche endnu mere attraktive i Platinum Edition-versionerne. Foruden standardudstyret har de 21” Sport-Edition-fælge i Platinum silkeglans, 8-vejs indstillelige sportssæder i læder inklusive midterstykker i Alcantara som i Cayenne GTS samt endnu mere komfortudstyr. Sammen med Cayenne Diesel og Cayenne S E-Hybrid omfatter Platinum Edition-serien nu fire Cayenne-modeller.

De nye Platinum Edition-modeller udstråler en særlig eksklusivitet takket være et diskret optimeret eksteriør. Som standardudstyr fås standardfarverne sort og hvid, mens der som ekstraudstyr kan vælges mellem fem metallicfarver: Deep Black, Mahagoni, Purpurit, Carrera White og Rhodium Silver. De sportslige og elegante detaljer er sikret med eksteriørpakken i sort højglans, de mørkt tonede ruder bagest og skærmforøgere i bilens farve.

Platinum Edition er ensbetydende med sportslig funktionalitet. Bixenonforlygter med Porsche Dynamic Light System (PDLS), servostyring plus samt parkeringsassistent foran og bagpå som standard gør kørslen endnu mere ukompliceret – både i byen og på de lange køreture. Sidespejlene og bakspejlet med automatisk afblænding forhindrer, at de bagvedkørende trafikanter blænder føreren.

Når man sætter sig ind, præsenterer de forædlede Cayenne S-modeller sig med modelbetegnelsen ”Platinum Edition“ på panellisterne foran.

Alle de yderste hovedstøtter er forsynet med Porsche logo, og forsæderne kan opvarmes. Også når det gælder infotainment, har Platinum-modellerne som standard et imponerende udstyrsniveau med Porsche Communication Management (PCM) inklusive onlinenavigation, Connect Plus-modul og BOSE® Surround Sound-system. En anden feature, som er typisk for Edition-modellerne, er det sportslige analoge ur i instrumentpanelet.

Præstationerne og forbruget er uændret for de nye specialmodeller. Den 3,6-liters 6-cylindrede biturbomotor med 420 hk i Cayenne S leverer alt efter dæktypen en brændstoføkonomi fra 10,2-10,5 km/l. I Cayenne S Diesel med V8-motor med dobbelt turboladning og 385 hk opnår bilen en brændstoføkonomi på 12,2-12,5 km/l – også afhængigt af dæktypen.Cayenne S Platinum Edition koster i Danmark fra kr. 1.649.270, og Cayenne S Diesel Platinum Edition koster fra kr. 1.707.555 (begge priser er inkl. moms og afgifter).