Volkswagen kan endnu engang notere sig en markant fremgang. Salget i november måned steg med 10,3 procent. Volkswagen fortsætter produktoffensiven i 2008 med en række spændende nyheder

Med en stigning på hele 10,3 procent i november fortsætter Volkswagen mærket sin markante fremgang. På verdensplan er der blevet udleveret 324.000 nye personbiler af mærket Volkswagen, dette er ny rekord for november måned. Sammenlagt kan Volkswagen notere en salgsfremgang på 8,8 procent for årets første 11 måneder. Volkswagenkunderne har i alt købt 3.370.000 Volkswagen personbiler, det er flere end nogensinde før.


Volkswagens administrerende direktør, Martin Winterkorn, ser i de flotte salgsresultater en bekræftelse af den innovative og kundeorienterede produktpolitik, der har været Volkswagens strategi de sidste år. Ligeledes mener han, at succesen også skyldes Volkswagens kontinuerlige udvikling af en meget bred produktpalette. Volkswagen har efter blot 11 måneder udleveret omtrent lige så mange nye personbiler, som man tilsammen udleverede i hele rekordåret 2006.


I det nye år byder Volkswagen på en række nyheder. Ved siden af den nye SUV Tiguan, bliver der i 2008 også verdenspremiere på Volkswagen Coupé og ikke mindst Scirocco.


Hertil kommer at Volkswagens særligt miljøvenlige familie, BlueMotion, vil vokse sig markant større i løbet af foråret 2008. I Danmark vil vi således kunne opleve Golf, Golf Plus, Golf Variant og Jetta som BlueMotion udgaver, ved siden af de allerede eksisterende Passat BlueMotion og Passat Variant BlueMotion.