Mere plads og mere standard- og sikkerhedsudstyr er nogle af kvaliteterne ved den nye Insignia Sports Tourer, som Opel nu offentliggør de første billeder af. Den nye stationcar udgave af Insignia rummer op til 100 liter mere bagageplads end forgængeren og kan nu klare op til 1.640 liter, når bagsæderyglænet lægges ned.

Automatisk nødbremse og Lane Keep Assist med styrekorrektion er standardudstyr på bilen, der også kan udstyres med avancerede LED Matrix forlygter med 16 selvstændige LED enheder i hver forlygte. Lyset tilpasser sig automatisk mod- og medkørende bilister uden at blænde, selv om det lange lys er permanent tændt i mørke.

Insignia får også en række komfortdetaljer som mulighed for varme i bagsædet, varme i forruden og som på alle andre Opel modeller varme i rattet.

På tekniksiden er der ny 8-trins automatgearkasse, nye benzinmotorer og nyt avanceret firehjulstræk. Den nye Sports Tourer er op til 200 kilo lettere end forgængeren afhængig af version. På trods af denne betydelig vægtreduktion er bilens akselafstand 9,2 cm længere end den nuværende model, og sporvidden er forøget med 11 millimeter.

Bilen får debut på biludstillingen i Geneve den 7. marts 2017.