Opel til DM i håndværk

|

Opel Danmark støtter håndværkermessen Skills, der populært kaldes Danmarksmesterskaberne i håndværk. Mere end 250 elever fra erhvervsuddannelser over hele landet kæmper om at blive Danmarks bedste lærlinge i 48 forskellige fag. Opel udstiller sammen med andre sponsorer Raaco, der producerer indretning til varebiler og værktøjskasser samt F. Engel, der producerer og sælger arbejdstøj til håndværkere. Ud over en Combo med Raaco indretning kan man se en vaskeægte rallybil på Opels stand i form af en ADAM Rally, der har deltaget i 2013 i det tyske mærkemesterskab ADAC Opel Rallye Cup. Der bliver også konkurrence i hjulskift på Opels stand, hvor der er præmier til de hurtigste.

Skills Denmark varetager interesserne omkring uddannelse i håndværksfag, og det er anden gang, Opel er medsponsor for messen, der finder sted én gang årligt.

”Opel støtter Skills Danmark mesterskaberne, fordi det er vigtigt, at få flere unge i gang med faguddannelserne og få skabt et konkurrencepræget miljø, hvor danske håndværkere ønsker at dygtiggøre sig inden for deres respektive fag, og har ambitioner om at blive blandt de bedste, ” siger Jan Aare Dittmer fra Opel Danmark.

De bedste håndværkerlærlinge går videre til en international konkurrence, hvor verdensmesterskaberne i Skills afvikles.

Konkurrencerne omfatter fag som bager, brolægger, detailslagter, elektriker, mekaniker, industritekniker, konditor, møbelpolstrer og teknisk isolatør. Der konkurreres i godt håndværk og fagligt talent. Deltagerne har kvalificeret sig hen over året via skolemesterskaber og regionale mesterskaber. Statsminister Helle Thorning-Schmidt og undervisningsminister Christine Antorini ventes at besøge udstillingen sammen med mere end 30.000 andre gæster.

Opel på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Opel Zafira 1,7 CDTI DPF Limited Edition 125HK 6g
NYHED
74.900 kr.
Opel Zafira
1,7 CDTI DPF Limited Edition 125HK 6g
Lemvig
232.265
2010
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Opel Zafira Flexivan 1,9 CDTI 100HK Van 6g
NYHED
39.980 kr.
Opel Zafira
Flexivan 1,9 CDTI 100HK Van 6g
Vejen
109.000
2007
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Opel Insignia 1,8 Cosmo ST
NYHED
119.900 kr.
Opel Insignia
1,8 Cosmo ST
Silkeborg
130.000
2009
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev