Opel

Opel til DM i håndværk

| -

Opel Danmark støtter håndværkermessen Skills, der populært kaldes Danmarksmesterskaberne i håndværk. Mere end 250 elever fra erhvervsuddannelser over hele landet kæmper om at blive Danmarks bedste lærlinge i 48 forskellige fag. Opel udstiller sammen med andre sponsorer Raaco, der producerer indretning til varebiler og værktøjskasser samt F. Engel, der producerer og sælger arbejdstøj til håndværkere. Ud over en Combo med Raaco indretning kan man se en vaskeægte rallybil på Opels stand i form af en ADAM Rally, der har deltaget i 2013 i det tyske mærkemesterskab ADAC Opel Rallye Cup. Der bliver også konkurrence i hjulskift på Opels stand, hvor der er præmier til de hurtigste.

Skills Denmark varetager interesserne omkring uddannelse i håndværksfag, og det er anden gang, Opel er medsponsor for messen, der finder sted én gang årligt.

”Opel støtter Skills Danmark mesterskaberne, fordi det er vigtigt, at få flere unge i gang med faguddannelserne og få skabt et konkurrencepræget miljø, hvor danske håndværkere ønsker at dygtiggøre sig inden for deres respektive fag, og har ambitioner om at blive blandt de bedste, ” siger Jan Aare Dittmer fra Opel Danmark.

De bedste håndværkerlærlinge går videre til en international konkurrence, hvor verdensmesterskaberne i Skills afvikles.

Konkurrencerne omfatter fag som bager, brolægger, detailslagter, elektriker, mekaniker, industritekniker, konditor, møbelpolstrer og teknisk isolatør. Der konkurreres i godt håndværk og fagligt talent. Deltagerne har kvalificeret sig hen over året via skolemesterskaber og regionale mesterskaber. Statsminister Helle Thorning-Schmidt og undervisningsminister Christine Antorini ventes at besøge udstillingen sammen med mere end 30.000 andre gæster.

Opel på biltorvet.dk

Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Opel Zafira Tourer 1,6 CDTi 136 Enjoy
NYHED
139.400 kr.
Opel Zafira
1,6 CDTi 136 Enjoy
Tinglev
144.000
2014/2015
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Opel Crossland X 1,2 Excite 81HK 5d
NYHED
174.900 kr.
Opel Crossland X
1,2 Excite 81HK 5d
Tørring
23.000
2019
Du har nu skjult annoncen, gør den synlig igen ved at klikke her på kortet.
Opel Karl 1,0 Cosmo 75HK 5d
NYHED
79.800 kr.
Opel Karl
1,0 Cosmo 75HK 5d
Nørresundby
17.000
2014/2016
icon-licensePlate

Nummerpladeinfo

icon-newsletter

Modtag Biltorvets nyhedsbrev