Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, tilbyder fra udgangen af november måned en særdeles eksklusiv og elegant variant af Porsche Panamera: Panamera Platinium Edition. Den eksklusive specialudgave af Panamera, Panamera 4 og Panamera Diesel er forædlet med diskrete, individuelle design-karakteristika udført i platin-sølv-metallic. Samtidig er standardudstyret udvidet, og der er tilført en række eksklusive detaljer.


Exteriør
Udvendigt er Porsche Panamera Platinium Edition blevet tilført særlige platin-sølv-metallic-dekoration på nederste halvdel af sidespejlene, luftindtagets lameller, afdækningerne på siden til luftudledning er specialdesignet specifikt til turbo-modellen, på bagklappens pynteliste og  på diffusoren. De nye designelementer giver et særligt harmonisk og elegant sammenspil med de fem speciallakeringer, som Porsche tilbyder til Panamera Platinium Edition: udover sort og hvid metallic tilbyder Porsche tillige lakeringerne metallic basalt black, metallic carbon grey og metallic mahogany lacquer. Den højglans-lakerde, sorte indramning af sidevinduerne, giver Panamera Platinium Edition det sidste elegante touch og afrunder eksteriør-indtrykket på fornemste vis.


Udover de mange eksteriør-detaljer har Porsche tilføjet et hav af de mest efterspurgte features til Panamera Platinium Editions omfattende standardudstyr.  Bl.a. bi-xenon-forlygter og Park Assist. De automatisk nedblændende sidespejle og bakspejl, sørger for, at du ikke blændes af bagfrakommende medtraffikanter og de 19" Panamera Turbo-fælge, med Porsche-emblemet i sort, rød og guld understreger bilens sportslige og elegante karakteristika.

Interiør
I Panameras indre, er det lykkedes interiør-designerne at højne niveauet endnu engang: nyt design af læderinteriøret i to-farvede kombinationer sørger for, at du ikke er i tvivl om, at du befinder dig i et premium-brand. Eksklusivt udviklet til Panamera Platinum Edition får man som standard en del-læder-pakke og fuld-læder-pakke tilbydes naturligvis som ekstraudstyr.


Interiøret er gennemgående holdt i nuancen luxor-beige. Øverste del af instrumentbrættet, dørbeklædningen, forsædernes rygbeklædning samt bagagerumsbeklædningen er udført i kontrastfarven sort, hvilket skaber en fin balance i det visuelle indtryk af Panamera Platinum Editions kabine.  Andre højdepunkter er det seriemæssige sports-læderrat, de diskrete Porsche-logoer præget i forsædernes nakkestøtter samt signaturen "Platinum Edition" graveret i fordørenes interiørlister.

Herudover har Porsche tilføjet Power Steering Plus og sædevarme i forsæderne til standardudstyret. Porsches intuitive navigationssystem Porsche Communication Management (PCM) holder dig på rette kurs og er med den store 7" touch-screen og hele 11 højtalere ikke blot den perfekte ruteplanlægger, men samtidig også en garanti for et optimalt soundtrack, når du er undervejs i Panamera Platinium Edition. Systemet er ligeledes tilføjet standardudstyret.

Priser
Pris for Porsche Panamera Platinium Edition inkl. moms og afgifter kr. 1.682.544

for modellen med PDK  kr. 1.758.884

for modellen Porsche Panamera Platinium Edition 4 PDK  kr. 1.849.844

for Porsche Panamera Plantinum Edition Diesel PDK  kr. 1.729.507.

Modellerne kan allerede nu bestilles hos Danmarks to autoriserede Porsche Centre, og leveres inden udgangen af 2012.