Porsche introducerer nu den hurtigste, mest magtfulde og mest luksuriøse Gran Turismo nogensinde, i form af den nye Panamera Turbo S. Med 570 hk og op til 800 Nm samt en topfart på 310 km/t, sætter den på alle måder helt nye standarder.

For første gang nogensinde fås Porsche Panamera Turbo S nu også i den luksuriøse Executive-version, med 15 centimeter længere akselafstand, og dermed endnu mere overdådig plads på bagsædet. Her er de ekstreme præstationer kombineret med overdådig komfort, blandt andet 12 centimeter mere benplads, og detaljer som lyd- og varmeisolerende sideruder, hvoraf de bagerste er med privacy glazing.

Udover den unikke kombination af præstationer og luksus, er det naturligvis den helt unikke køreoplevelse, som gør Porsche Panamera Turbo S til noget ganske særligt. Det understreges yderligere af de velvoksne 20-tommer 911 Turbo II-fælge, der er standardudstyr, akkurat som den 4-vejs adaptive spoiler lakeret i karrosserifarven, som er en unik detalje forbeholdt Porsche Panamera Turbo S. 
Som altid med Porsches S-modeller, er standardudstyret utrolig omfattende. Panamera Turbo S er eksempelvis udstyret med samtlige køredynamiske systemer i Porsches arsenal. Som Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC), der modvirker enhver form for krængning i sving. Porsche Torque Vectoring Plus (PTV Plus), der både i sving og under kraftig acceleration, hele tiden distribuerer kræfterne mest effektivt ved hjælp af et elektronisk styret spærredifferentiale. Samt Porsche Active Suspension Management, adaptiv luftaffjedring og de keramiske bremseskiver PCCB, som modvirker enhver tendens til fading, selv når der køres på bane.

50 hk og 50 Nm ekstra med nye turboladere
I forhold til Panamera Turbo, leverer den 4,8-liters biturbo V8 i Panamera Turbo S imponerende 50 hk ekstra, eller 570 hk i alt. Den højere effekt er opnået ved hjælp af en række forbedringer, som nye turboladere med en endnu større indsugningskapacitet, stempler i en ny aluminiumslegering og stempelringe med en anden coating. Dermed blev det muligt at øge indsprøjtningstrykket med 20 bar til 140 bar i alt, som sammen med de nye turboladere gjorde det muligt med et endnu større drejningsmoment.

I forhold til Panamera Turbo har Panamera Turbo S nu 50 Nm mere at gøre godt med, eller 750 Nm i alt, som er parat hele vejen fra 2.250 til 5.000 o/min. Ved at udnytte den såkaldte overboost-funktion, eksempelvis under en overhaling, stiger det maksimale drejningsmoment kortvarigt til 800 Nm. De ekstra præstationer er dog ikke frembragt på bekostning af forbruget, som med et gennemsnit på 9,8 km/l  er fuldstændig som med Panamera Turbo.

Som ekstraudstyr findes en særlig sportsudstødning, der for alvor gør det muligt at opleve den eksplosive sjæl fra den 4,8 liters biturbo V8. Ved et tryk på en knap sendes motorlyden via en akustisk kanal ind i kabinen, hvilket giver en oplevelse, som normalt er forbeholdt Porsches racerbiler.

Sport Chrono-pakke som standard
Den nye Porsche Panamera Turbo S er skabt til at forvandle de mange kræfter til en unik køreoplevelse, hvilket ikke mindst sker med en kombination af Porsche Traction Management (PTM) og permanent firehjulstræk. Det sikrer optimalt greb på et hvilket som helst underlag. Samtidig er Sport Chrono-pakken standardudstyr, hvilket gør det muligt at vælge mellem køreprogrammerne Comfort, Sport og Sport Plus.

En unik feature med Panamera Turbo S er, at overboost-funktionen med de maksimale 800 Nm nu ikke kun er aktiv i Sport og Sport Plus, men også i Comfort, for eksempel når der laves kick down. Det betyder, at Panamera Turbo S hele tiden er i stand til at levere den maksimale effekt på et splitsekund. Og takket være Launch Control, er 0-100 km/t nu overstået på blot 3,8 sekunder.

Nyt interiør med to-tonet læderindtræk
Den unikke kombination af eksklusiv luksus og kompromisløse køreegenskaber er naturligvis også synlig indvendigt, med de 14-vejs el-justerbare sæder, beklædt med et særligt to-tonet læderindtræk. Som altid er Panamera også udstyret med to enkeltsæder både for og bag, alle naturligvis med sædevarme, og i Executive-modellen også med ventilation.